Ξυλοδαρμός στο Μετρό: «Τα παιδιά μου υπέστησαν μπούλινγκ, ο σταθμάρχης χειροδίκησε», λέει η μάνα των ανηλίκων

Ξυλοδαρμός στο Μετρό: «Τα παιδιά μου υπέστησαν μπούλινγκ, ο σταθμάρχης χειροδίκησε», λέει η μάνα των ανηλίκων

«Τα παιδιά μου δεν είναι αλήτες, κατακρεουργήθηκαν», υποστηρίζει , την ώρα που νέο βίντεο - ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας  - Τι δήλωσε ο πατέρας - Απολογούνται αύριοι οι ανήλικοι κατηγορούμενοι

anilikoi_metro_main
Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για να υπερασπισθεί τα παιδιά της δηλώνει η μητέρα των δύο ανηλίκων που ξυλοκόπησαν άγρια τον σταθμάρχη του μετρό. Ένα 24ωρο προτού απολογηθούν οι ανήλικοι δράστες  για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, η μητέρα τους τονίζει  ότι θα γίνει «σκύλα» για τα παιδιά της, ισχυριζόμενη ότι ο σταθμάρχης ειπε ψέμματα, ενώ δεν δίστασε να τον αποκαλέσει τραμπούκο

Παρότι με τις  κλωτσιές κόντεψαν να αφήσουν ανάπηρο τον σταθμάρχη για μια παρατήρηση, η μητέρα του 17χρονου και του 15χρονου δήλωσε στο Mega τα εξής: «Θα γίνω σκύλα για τα παιδιά μου, θα τα υποστηρίξω μέχρι τέλους, γιατί ξέρω τι παιδιά έχω. Δεν είναι αλήτες, υπέστησαν μπούλινγκ, τους επιτέθηκε. Χειροδίκησε στον μεγάλο, ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης. Τα παιδιά μου διασύρθηκαν, κατακρεουργήθηκαν».


«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω» σημείωσε η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι» πρόσθεσε.

Κλείσιμο
«Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης» τόνισε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, προσθέτοντας πως η οικογένεια θα στηρίξει τα δύο παιδιά. «Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια» κατέληξε.  

Πατέρας: «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια»

«Εγώ τα ρώτησα για αυτό στο λέω. Κανονικά και αποτυπώματα, 3 φορές τους πήρανε κιόλας», είπε, από την πλευρά του, μιλώντας στο Tlive ο πατέρας των ανήλικων.

Διέψευσε ότι είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε συμμορίες «επειδή φοράνε τα ίδια ρούχα».

«Μα είναι δυνατόν;» σχολίασε και συνέχισε: «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια παιδιά. Τώρα πως έγινε αυτό τι να σας πω. Ήταν η κακιά στιγμή; Αυτό. Πάλι καλά πραγματικά δηλαδή που είναι καλά ο άνθρωπος. Τώρα του ανθρώπου… Δεν τον έχω δει από κοντά, θα του το πω εννοείται, να του πω και περαστικά».

«Κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της ό,τι είναι να κάνει δεν είπαμε ότι ήταν σωστό αυτό που κάνανε. Δεν ξέρω πώς εκείνη την ώρα; Φοβηθήκανε; Αρχίζω σήμερα και μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά. Τα σχολεία τους, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, proficiency έχει ο μεγάλος. Η γειτονιά έχει πέσει από τα σύννεφα. Μου λένε αποκλείεται. Οι φίλες τους, οι συμμαθητές τους όλοι», συμπλήρωσε.

Ενώ οι δύο ανήλικοι δράστες ετοιμάζουν τις απολογίες τους, αποκαλύφθηκε ότι ακόμη ένα πρόσωπο εμπλέκεται στην υπόθεση. Παράλληλα, νέο βίντεο-ντοκουμέντο του Mega είδε, την Κυριακή, το φως της δημοσιότητας.

Δείχνει τις κινήσεις των δύο ανηλίκων λίγα λεπτά μετά την άγρια επίθεση στον σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια. Τα πρόσωπά τους καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας.


Τα δύο αδέλφια περιμένουν τον συρμό για το Μοναστηράκι ψύχραιμα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Μάλιστα, συνεχίζουν να μην φορούν μάσκες και κρατούν αναψυκτικά.

Οι εικόνες αυτές, σε συνδυασμό με πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί για τα αδέλφια ηλικίας 15 και 17 ετών, αποτέλεσαν τα σημεία κλειδιά για τη σύλληψή τους.

Οι δυο κατηγορούμενοι οι οποίοι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα, θα κρατηθούν στη ΓΑΔΑ μέχρι την Τρίτη όταν και θα απολογηθούν.

Ο 26χρονος ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ, επίσης, όχι μόνο δεν ενημέρωσε την υπηρεσία του αλλά ήταν εκείνος που τους έδινε οδηγίες για το πώς θα κινηθούν, χρησιμοποιώντας και κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας.

Ο ειδικός φρουρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το αρχηγείο της αστυνομίας.

Το τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OPEN TV, εκτός της μητέρας και του αστυνομικού, εμπλέκεται και τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση, φιλικό ή συγγενικό της μητέρας των αδελφών, με τον οποίο και συνομιλούσε σχεδόν καθημερινά.

Στις συνομιλίες της μητέρας που περιέχονται στη δικογραφία, το πρόσωπο ακούει τους φόβους της γυναίκας για τη σύλληψη των αδελφών, χωρίς ωστόσο να τη συμβουλεύει, σε καμία από αυτές τις συνομιλίες, να παραδοθούν οι ανήλικοι.

Ταυτόχρονα, οι συνομιλίες του αστυνομικού με τη μητέρα που επίσης υπάρχουν στη δικογραφία, «καίνε» τον ειδικό φρουρό, αφού σε μία από αυτές τη συμβουλεύει οι ανήλικοι να μην βγουν καθόλου από το σπίτι, ενώ χρησιμοποιεί και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους συναδέλφους του.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Στα 320 τα νέα κρούσματα - 322 οι διασωληνωμένοι, 19 θάνατοι

Συναγερμός στο Καπιτώλιο: Σε lockdown λόγω φωτιάς

Λιανεμπόριο: Ελπίδες στην αγορά με το άνοιγμά του - Αυξημένη κίνηση και ουρές στα καταστήματα 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης