Κρήτη: Η τραγική ιστορία ενός ζευγαριού με κορωνοϊό

Κρήτη: Η τραγική ιστορία ενός ζευγαριού με κορωνοϊό

Ο 78χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο από κορωνοϊό και κηδεύεται χωρίς κανέναν συγγενή, αφού, την ίδια ώρα, η σύζυγός του δίνει τη μάχη της για να κρατηθεί στη ζωή

ekav_0
Συγκινεί η ιστορία του 78χρονου άνδρα από τη Ρόδο, θύμα του κορωνοϊού, που άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όπως έγραψε το cretalive, το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις διαδικασίες για την ταφή του ενημερώθηκε ότι όλοι οι συγγενείς είναι σε καραντίνα και ότι ο άτυχος άνδρας θα πρέπει να ταφεί στην Κρήτη, χωρίς κανένας από τους δικούς του να μπορεί να τον «αποχαιρετήσει» όπως θα ήθελε.

Την ίδια ώρα, αποκαλύπτεται ότι και η σύζυγος του 78χρονου, η οποία επίσης προσβλήθηκε από κορωνοϊό, δίνει εδώ και μέρες την δική της μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Μάλιστα το απόγευμα της Τρίτης μεταφέρθηκε και αυτή από την Ρόδο στην Κρήτη, και στην ΜΕΘ COVID του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η γυναίκα διακομίστηκε επίσης στο Ηράκλειο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της και χωρίς κανένας από την μεγάλη, όπως λένε οι πληροφορίες, οικογένειά της να μπορεί να την ακολουθήσει στο ταξίδι αυτό.

Πηγή: cretalive

Ειδήσεις σήμερα: 

Υποχωρούν τα κρούσματα: 15% μείωση σε Αττική, 28% σε Θεσσαλονίκη

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Υπάλληλος του ΟΣΕ έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας

Τέλος στους αιώνιους φοιτητές: Μπαίνει ανώτατο όριο φοίτησης στα ΑΕΙ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης