Μέχρι και ταξί χρησιμοποιούν πλέον μεγάλες αλυσίδες, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των ημερών για την αποστολή των προϊόντων που έχουν παραγγείλει ηλεκτρονικά οι καταναλωτές.
Η αυξημένη ζήτηση έχει μπλοκάρει τις εταιρείες ταχυμεταφορών με αποτέλεσμα μεγάλες αλυσίδες να έχουν ενοικιάσει ταξί τα οποία πραγματοποιούν τις παραδόσεις στους παραλήπτες άμεσα.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του protothema.grτα ταξί γεμίζουν τα πορτμπακάζ τους με τα χριστουγεννιάτικα δώρα και οι οδηγοί τους είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τις αποστολές παράδοσης, ώστε οι καταναλωτές να προλάβουν να χαρούν τα δώρα τους μέσα στις γιορτές και όχι μετά από 15 ή 20 ημέρες από την ώρα που έκαναν την ηλεκτρονική τους παραγγελία.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3