Έκανε… πύρινες τις νύχτες των κατοίκων στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας ένας νεαρός πυρομανής, που έβγαινε κάθε νύχτα από την περασμένη Κυριακή ως την Παρασκευή για να προκαλεί πυρκαγιές στους κάδους απορριμμάτων της περιοχής!
Στο διάστημα αυτό, είχε προκαλέσει πυρκαγιές σε συνολικά 11 κάδους απορριμμάτων, προκαλώντας την ολοκληρωτική καταστροφή τους! Δεν υπολόγισε, όμως, ότι στη γειτονιά όπου έβαλε τις τελευταίες φωτιές, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, υπήρχαν κάμερες ασφαλείας οι οποίες τον κατέγραψαν επί τω έργω.
Ο 21χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη, το πρωί της Παρασκευής. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό και φθορά δημόσιας περιουσίας κατ’ εξακολούθηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.