«Δεν ζήτησα την παραίτηση Βερβεσού» δηλώνει ο Θεόδωρος Μαντάς

«Δεν ζήτησα την παραίτηση Βερβεσού» δηλώνει ο Θεόδωρος Μαντάς

Τι αναφέρει σε δήλωσή του μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας

mantas1
Δήλωση με την οποία διαψεύδει ότι ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Βερβεσού μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας με το πάρτι γενεθλίων του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας (ΔΣΑ) έκανε ο δικηγόρος Θεόδωρος Μαντάς.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Μαντάς αναφέρει τα εξής:

«Με έκπληξη διαπίστωσα ότι το ρεπορτάζ, το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “STAR”, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, εμφανίστηκα να ζητώ, μαζί με άλλους Δικηγόρους, την παραίτηση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημητρίου Βερβεσού, μετά το ατυχές περιστατικό, στο οποίο ο ίδιος ενεπλάκη στις 20 Νοεμβρίου. Προφανώς, το ρεπορτάζ οφείλεται σε λανθασμένη πληροφορία που δεν εκφράζει ούτε στο ελάχιστο τις θέσεις μου επί του ζητήματος που εκκρεμεί. Η αλήθεια είναι ότι στην εξαιρετικά δύσκολη υγειονομική περίοδο που διανύουμε ως χώρα αλλά και ως επαγγελματικός κλάδος που πλήττεται βαρύτατα από την πανδημία, ΣΥΝΕΧΙΖΩ να στηρίζω αταλαντευτά τα θεσμικά όργανα του Δικηγορικού Συλλόγου μας».


Ειδήσεις σήμερα: 

450 νέες εισαγωγές σε λίγες ώρες - Το 5% όσων ασθενήσουν διασωληνώνεται

Έτσι θα γιορτάσουν τα κορωνο-Χριστούγεννα σε Γαλλία, Γερμανία και Βρετανία - Τι ανακοίνωσε ο Μακρόν

Με «αντίποινα» για τη νηοψία, απειλεί ο Τσαβούσογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης