Θεσσαλονίκη: Σταθερή η κατάσταση του μητροπολίτη Κίτρους
Νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ - Πριν από λίγες ημέρες ανέβασε υψηλό πυρετό
«Σταθερή και συνεχώς βελτιούμενη» είναι η κατάσταση του μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεωργίου, που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται για 4η ημέρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.
Ο μητροπολίτης υποβάλλεται καθημερινά στις απαραίτητες ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις και λαμβάνει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.
Παρακολουθείται, δε, από ομάδα πανεπιστημιακών και άλλων εξειδικευμένων ιατρών με επικεφαλής τον καθηγητή Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας κ. Σ. Μεταλλίδη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Ο κ. Γεώργιος ευχαριστεί -μεταξύ άλλων- τη διοίκηση του ΑΧΕΠΑ, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τόσο για τη φροντίδα που προσφέρουν στον ίδιο, όσο και «για τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα και τη θυσιαστική προσήλωση στην άσκηση του έργου τους».
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση