«Έπεσε θύμα συνωμοσιολόγων», λένε φίλοι ασθενούς που κατέληξε από κορωνοϊό

«Έπεσε θύμα συνωμοσιολόγων», λένε φίλοι ασθενούς που κατέληξε από κορωνοϊό

Δεν έπασχε από υποκείμενο νόσημα - Από τις αναρτήσεις που ανέβαζε φαινόταν πως δεν πίστευε στην ύπαρξη της νόσου Covid-19

entatiki-nosokomeio
Ακόμη ένας συμπολίτης μας που δεν πίστεψε στην ύπαρξη και την επικινδυνότητα του κορωνοϊού είχε τραγική κατάληξη καθώς έπεσε ο ίδιος θύμα της νόσου Covid-19, με αποτέλεσμα να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων της πανδημίας.

Την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του από Covid-19 έδωσε η σύζυγος του μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Καλησπέρα σας. Είμαι η σύζυγος του και απευθύνομαι σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους. Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας, αφού πάλεψε γενναία με τον ιό που ταλανίζει όλους μας. Ήταν άλλωστε πάντα μαχητής!! Είμαι σίγουρη πως σας ένιωθε όλους φίλους, ακόμα κι αν δεν σας γνώριζε προσωπικά. Ήταν τόσο υπέροχος άνθρωπος, που η καρδιά του ήταν ανοιχτή για όλους. Και θα παραμείνει ανοιχτή ακόμα κι από 'κει πάνω που θα μας βλέπει! Καλό σου ταξίδι ψυχή μου...»

Πρόσωπα από το περιβάλλον του άτυχου άντρα, υποστηρίζουν σε σχόλια που έκαναν κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, ότι είχε πέσει θύμα αρνητών των συνωμοσιολόγων που τον έκαναν να πιστέψει ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός. Οι διαδικτυακοί του φίλοι παρατηρούσαν εδώ και καιρό τις αναρτήσεις που ανέβαζε, το περιεχόμενο των οποίων αμφισβητούσε την ύπαρξη της πανδημίας. Το απίστευτο είναι ότι στην ίδια ανάρτηση σχολιάζουν και αρνητές, οι οποίοι αμφισβητούν ότι ο διαδικτυακός τους φίλος πέθανε από κορωνοϊό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πόλεμος με σχόλια κάτω από την τραγική είδηση του θανάτου του.

«Λυπάμαι.. Συλλυπητήρια!! Καλό θα ήταν να κάνετε και μια νεκροψία» γράφει κάποιος, για να του απαντήσει κάποιος άλλος: «Και μια μήνυση σε σένα κ τους όμοιους σου!»

Παρακάτω, η σύζυγος του άτυχου άνδρα προσπαθεί να εξηγήσει σε φιλικό τους πρόσωπο, το πώς και το γιατί, αναφέροντας ότι ο άνθρωπος της δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα που μπορεί να είχε επιβαρυντικό ρόλο στην κατάσταση της υγείας του.

«Όχι δεν είχε κάτι άλλο σοβαρό που θα του επιβάρυνε την κατάσταση αν αυτό εννοείτε...δυστυχώς αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις σε ηλικίες και τώρα τελευταία έχει αρχίσει να χτυπάει νέους ανθρώπους...όσο κι αν θέλαμε να τον αμφισβητήσουμε δυστυχώς υπάρχει και θερίζει κόσμο...»

Κλείσιμο
Φίλος του θανόντος, προσθέτει: «Πολύ κρίμα, πότε θα σταματήσουν οι συνωμοσιολόγοι να παίρνουν αθώους στο λαιμό τους;»

«Όταν οι αθώοι σταματήσουν να είναι πρόβατα», απαντά ένας αρνητής του ιού.

Μια άλλη διαδικτυακή φίλη του άτυχου άνδρα, σχολιάζει: «Κρίμα το παλικάρι. Έπεσε θύμα των αρνητών του ιού και της μάσκας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει, κι ας είναι ο τελευταίος που την πατάει έτσι».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης