Καιρός: Συννεφιά και βροχές - Πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Συννεφιά και βροχές - Πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικού χαρακτήρα βροχές και μικρής διάρκειας - Υψηλές οι θερμοκρασίες για την εποχή

vroxi-synnefia-kataigides-kairos-arthro
Τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένουμε τις επόμενες ημέρες στη χώρα, με λίγα φαινόμενα στα ανατολικά και νότια. Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο, αλλά δεν θα απέχει από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή, ωστόσο προβλέπονται βροχές τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας στα ανατολικά. 

Ειδικότερα, 

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται ήπιος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε δεν αποκλείεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά έως 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο δεν θα ξεπερνούν τα 3 με 4 μποφόρ.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Τετάρτη

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ με τον Σάκη Αρναούτογλου | 30/10/2020 | ΕΡΤ


ΤΡΙΤΗ 03-11-2020

Στα βορειοανατολικά παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πελάγη τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


ΤΕΤΑΡΤΗ 04-11-2020

Κλείσιμο
Στα ανατολικά λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά και βαθμιαία στη βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά έως 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα στα νοτιοανατολικά θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
TETARTI_KAIRIKO


ΠΕΜΠΤΗ 05-11-2020

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.
KAIRIKO_PEMPTI_KAIROS


KAIROS_THERMOKRASIES_KAIROS_EVDOMADAS

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06-11-2020

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση.
KAIROS_PARASKEUI_KRIO_THERMOKRASIES_EMY

Ειδήσεις σήμερα:


Επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ: Ψάχνουν τους διαχειριστές πέντε καταλήψεων και πέντε φοιτητές

Έλληνας Dj και «τεράστιος αρνητής του κορωνοϊού» ομολογεί μέσα από το νοσοκομείο: Πήρα το μάθημα μου!

Οι «ατσίδες της Libra»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης