Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του είχαν προηγηθεί δύο μικρότεροι σεισμοί πριν από τον κύριο, με επίκεντρο την Σάμο και την Ανατολική Τουρκία, ο πρώτος εντάσεως 4.6 Ρίχτερ και ο δεύτερος 4.1 Ρίχτερ.
Στο γράφημα φαίνεται καθαρά η εκτίμηση, ενώ την ίδια στιγμή ποικίλουν οι εκτιμήσεις άλλων Σεισμολογικών Ινστιτούτων όπως αυτό της Τουρκίας που δίνει 6.8 Ρίχτερ.
Κλείσιμο
Το Αμερικανικό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο συμβαδίζει με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο και δίνει ένταση σεισμού τα 7.0 Ρίχτερ με επίκεντρο την Ανατολική Τουρκία.
Από τα γυναικεία sneakers με τις αναπάντεχες χρωματικές λεπτομέρειες μέχρι τα suede μποτάκια και τις γόβες, η νέα συλλογή FW26/27 της Parex προτείνει συνδυασμούς που ισορροπούν ανάμεσα στην άνεση και τη σύγχρονη αισθητική.