Κακοκαιρία Ιανός: Πρωτοβουλία για τη στήριξη των κατοίκων στα Φάρσαλα
«Βοηθήστε τα Φάρσαλα» καλούν πολίτες τις περιοχής, που ζητούν από όλους να σταθούν δίπλα στους πληγέντες
Τη στήριξη των πληγέντων στα Φάρσαλα επιδιώκει πρωτοβουλία συμπολιτών μας, σημειώνοντας ότι η πρόσφατη κακοκαιρία άφησε βαθιές πληγές «που μόνο η αλληλεγγύη και η σταθερή υποστήριξή μας μπορούν να απαλύνουν».
Σε ανακοίνωσή της, η πρωτοβουλία σημειώνει: «Οι πληγέντες συμπολίτες μας στα Φάρσαλα έχουν ανάγκη την έμπρακτη υποστήριξή μας. Η πρόσφατη κακοκαιρία άφησε πίσω βαθιές πληγές που μόνο η αλληλεγγύη και η σταθερή υποστήριξή μας μπορούν να απαλύνουν.
Σταθείτε δίπλα στους πληγέντες των Φαρσάλων.
Ενισχύστε με τρόφιμα, καθαριστικά και ρούχα όσους έχουν ανάγκη. Κάντε υπόθεσή σας να γυρίσει γρήγορα η σελίδα της καταστροφής που χτύπησε την περιοχή μας. Στεκόμαστε πάντα κοντά σε όλους όσους μας χρειάζονται #helpfarsala .
Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν σ’ αυτήν την προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλεφωνικό νούμερο 6906277184 (κυρία Στέλλα Μπουλασίκη)».
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.