Τη δική της θέση για το πόσες κλίνες ΜΕΘ είναι διαθέσιμες στην Αττική δίνει η Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχαν διατυπωθεί καταγγελίες από γιατρούς και εργαζόμενους ότι μετατρέπονται κλινικές σε ΜΕΘ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα περιστατικά κορωνοϊού.
Ειδικότερα η πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας, Αναστασία Κοτανίδου, η οποία συμμετείχε το πρωί στη σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας για τις κλίνες ΜΕΘ, διαβεβαιώνει με ανακοίνωσή της ότι υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια σε εντατικές.
Συγκεκριμένα στην Αττική είναι διαθέσιμα 337 κρεβάτια ΜΕΘ σε κρατικά και στρατιωτικά Νοσοκομεία.
Από αυτά 107 έχουν διατεθεί για τις ανάγκες των ασθενών με COVID-19, ενώ εντός των επομένων ημερών θα προστεθούν άλλα 42 σε Νοσοκομεία του ΕΣΥ.
Σήμερα, 23/09/20, το 30% των κλινών ΜΕΘ στην Αττική είναι ελεύθερες προς διάθεση, ειδικότερα δε από τις κλίνες ΜΕΘ-COVID είναι ελεύθερες το 40% των κλινών.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.