Ράνια Τζίμα: Μια «φωνή του MEGA» έρχεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ιστορικού καναλιού

Ράνια Τζίμα: Μια «φωνή του MEGA» έρχεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ιστορικού καναλιού

«Πιστεύουμε, ότι αυτό που προσφέρουμε στον τηλεθεατή θα δικαιώσει τελικά τη δουλειά μας» δηλώνει η δημοσιογράφος

pgooto
Με τη δημοσιογράφο Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA στις 19:45.

Σε μια πρωτόγνωρη για όλους εποχή, που όλα αλλάζουν και οι ειδήσεις «τρέχουν» με ιλιγγιώδη ταχύτητα, το MEGA επιλέγει στην ενημέρωση την σταθερότητα και την έμφαση στην ουσία της είδησης.
trania_tzima2

Επτά μήνες από το ξεκίνημά του, το Mεγάλο Κανάλι βάζει τον πήχυ ακόμη πιο ψηλά με ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα, αποτελούμενη από ρεπόρτερ, ανταποκριτές, σχολιαστές, με στόχο πάντα την άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

Μιλώντας για τον δύσκολο, διαφορετικό και απαιτητικό ρόλο που αναλαμβάνει σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σεζόν της βραδινής ενημέρωσης στο MEGA η Ράνια Τζίμα σημειώνει αρχικά ότι η παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων τους τελευταίους μήνες ήταν για την ίδια το εφαλτήριο για το επόμενο βήμα.

Κλείσιμο
«Αφήνω κάτι που αγάπησα πολύ», λέει χαρακτηριστικά και εξηγεί ότι αποδέχθηκε την παρουσίαση των κεντρικών βραδινών δελτίων το καλοκαίρι, «με πολύ μεγάλη χαρά αλλά και υψηλό αίσθημα ευθύνης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».

«Στο MEGA έχουμε αποδείξει, ότι είμαστε δρομείς αντοχής. Πιστεύουμε, ότι αυτό που προσφέρουμε στον τηλεθεατή, η ενημέρωση,που μιλάει με γεγονότα, η ενημέρωση με αιχμές και «γωνίες», όπου αυτές χρειάζονται , η ενημέρωση με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στον πολίτη και στις αναζητήσεις του θα κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και θα δικαιώσει τελικά τη δουλειά μας. Η ομάδα μας δυναμώνει μέρα με την μέρα , βρίσκει κοινούς στόχους , αναπτύσσει εσωτερικούς δεσμούς και συνοχή , ανεβάζει ταχύτητα. Είμαι ευτυχής και τυχερή, που είμαι μέλος μιας τέτοιας ομάδας» προσθέτει η Ράνια Τζίμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσικά μαχητικά αναχαίτισαν αμερικανικά βομβαρδιστικά πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα

Τη ζωή της με τον «τζιχαντιστή από την Κρήτη» περιγράφει η 36χρονη πρώην σύζυγός του

Ο Καρτερός στηρίζει τον Παππά για να μην τον «φάει» ο Τσίπρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης