Ηράκλειο: Πέταξε στα σκουπίδια θησαυρό από μετρητά ύψους 25.000 ευρώ!

Ηράκλειο: Πέταξε στα σκουπίδια θησαυρό από μετρητά ύψους 25.000 ευρώ!

Η ηλικιωμένη καθάρισε στην ντουλάπα του σπιτιού και πέταξε στα σκουπίδια τα ενδύματα που δεν χρειαζόταν, αλλά μέσα σε αυτά κρυβόταν... ένας θησαυρός

lefta
Τη λαχτάρα της ζωής τους πήραν μια ηλικιωμένη και τα παιδιά της, όταν η πρώτη θυμήθηκε πως στα παλιά ρούχα είχε πετάξει στον κάδο απορριμμάτων της γειτονιάς της σε οικισμό του δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο είχε κρύψει τις οικονομίες όλης της ζωής της, ύψους 25.000 ευρώ!

Η ηλικιωμένη καθάρισε στην ντουλάπα του σπιτιού και πέταξε στα σκουπίδια τα ενδύματα που δεν χρειαζόταν. Όταν αντιλήφθηκε ότι μέσα σε αυτά φύλαγε έναν θησαυρό, ήταν αργά καθώς το απορριμματοφόρο του δήμου είχε ήδη περάσει! Πανικόβλητη η γυναίκα, ενημέρωσε τα παιδιά της και αμέσως κινητοποιήθηκαν για να ζητήσουν από τον Δήμο να ειδοποιήσει το απορριμματοφόρο να μην αδειάσει το περιεχόμενό του στον χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών.

Έτσι έγινε και όλη η οικογένεια χώθηκε μέσα στο κοντέινερ μεταφοράς του οχήματος που εντοπίστηκε στον σταθμό μεταφόρτωσης! Τα επίμαχα ρούχα εντοπίστηκαν και σιγά- σιγά βρέθηκαν και τα 25.000 ευρώ, γεμίζοντας με ανακούφιση τους συγγενείς της... αφηρημένης ηλικιωμένης!

Ειδήσεις σήμερα:

Κοζάνη: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τη λίμνη Πολυφύτου

Αναχώρησαν για μετεγκατάσταση στη Γαλλία 16 ασυνόδευτα παιδιά

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Νεκρό βρέφος 4 μηνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης