Εύβοια: Έκαναν πλιάτσικο στις περιουσίες πλημμυροπαθών!

Εύβοια: Έκαναν πλιάτσικο στις περιουσίες πλημμυροπαθών!

«Μνημείο» απανθρωπιάς και αναλγησίας η δράση των δυο ασυνείδητων

opke
«Μνημείο» απανθρωπιάς και αναλγησίας αποτελεί η δράση δυο ασυνείδητων που δεν δίστασαν να κάνουν επιδρομή στις περιουσίες των άτυχων κατοίκων της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες και να αρπάζουν όσα είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά!

Αυτόπτες μάρτυρες είχαν σημάνει συναγερμό στις αρχές το απόγευμα της Τρίτης, όταν είχαν δει τους δυο δράστες του πλιάτσικου να φορτώνουν σε ένα φορτηγάκι διάφορα αντικείμενα από τον εξοπλισμό ενός καταστήματος εστίασης στο Λευκαντί τα οποία είχαν παρασυρθεί από τους εξωτερικούς χώρους. Μετά από επίμονες αναζητήσεις, το φορτηγάκι εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Μπουρτζίου στο Βασιλικό και οι δυο επιβάτες συνελήφθησαν.

Στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και ερευνάται αν προέρχονται από τις λεηλασίες, ενώ οι πλιατσικολόγοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας που τους άσκησε δίωξη για κλοπές. Οι αστυνομικοί διενεργούν συνεχείς περιπολίες στις περιοχές της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πλημμύρες.


Eιδήσεις σήμερα

Μύκονος: Στα βράχια «καρφώθηκε» το tender Αιγύπτιου μεγιστάνα

Λεφτά με το… τσουβάλι για τον Ερντογάν – Ξεκίνημα από Αφρική

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με απώλειες το άνοιγμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης