Εικόνες καταστροφής κατέγραψε στην Εύβοια drone λίγα 24ωρα μετά τιςφονικές πλημμύρες, που στέρησαν τη ζωή σε οκτώ συνανθρώπους μας.
Το eviathema.gr επισκέφθηκε το χωριό των Πολιτικώντο απόγευμα της Τετάρτης όπου κατέγραψε πλάνα drone και φωτογράφησε τα αποτελέσματα αυτής της Θεομηνίας.
Ο δρόμος σε αρκετά σημεία έχει φουσκώσει με αποτέλεσμα κομμάτια του να λείπουν ενώ αρκετά σπίτια είναι αυτά που έχουν ακόμα τόνους λάσπης ενώ ολόκληροι τοίχοι έχουν γκρεμιστεί.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.