Λαμία: Έβγαζε πολλά διακινώντας κάνναβη

Λαμία: Έβγαζε πολλά διακινώντας κάνναβη

Oδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατέσχεσαν και 1.710 ευρώ που προέρχονταν από το παράνομο εμπόριο

Lamia-kannabi
Παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών για υποθέσεις ναρκωτικών ήταν ένας Έλληνας που κατοικεί σε περιοχή της ανατολικής Λαμίας, όπου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες ότι συνέχιζε να διακινεί ποσότητες κάνναβης.

Μετά από έφοδο στο σπίτι του, το οποίο έκαναν «φύλλο και φτερό», οι αστυνομικοί ξετρύπωσαν κρυμμένες σε διάφορους χώρους δυο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 303 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας. Έτσι, πέρασαν για μια ακόμη φορά χειροπέδες στον δράστη που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ κατέσχεσαν και 1.710 ευρώ που προέρχονταν από το παράνομο εμπόριο.

Lamia-kannabi


*** Σε τυπικό έλεγχο υποβλήθηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο Έλληνες που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στη Λάρισα και συνελήφθησαν, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν μία συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 103 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: Επτά κρούσματα σε οίκο ευγηρίας στη Θεσσαλονίκη

Στους 215 οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας, κατέληξε γυναίκα στη Λάρισα

Καββαθάς στον Θέμα 104,6: Στην εστίαση θα πάνε σε αναγκαστική στάση πληρωμών – Χρειάζονται μέτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης