Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοικτά της Ζακύνθου - Έγινε αισθητός στη Δυτική Ελλάδα
Με εστιακό βάθος 10 χλμ
Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 09:15 σήμερα το πρωί, σε πολλές περιοχές της Ηλείας, της Αχαΐας και της Ζακύνθου.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 26 χλμ ΝΑ της Ζακύνθου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα 17,8 χιλιόμετρα.
Δείτε παρακάτω την αναθεωρημένη ανάλυση του Ινστιτούτου:
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.