Μύκονος: Μήνυση σε γνωστό δικηγόρο για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης

Μύκονος: Μήνυση σε γνωστό δικηγόρο για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης

Εργάτες σε εργοτάξιο υποστήριξαν ότι ο δικηγόρος κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους με το αυτοκίνητό του - Ένας από τους εργάτες τραυματίστηκε

mykonos-estiarorio_main012
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες τα μεσάνυχτα σε ιδιοκτησία  Ελληνοαμερικανού μεγαλοεπιχειρηματία στη Μύκονο, συγκεκριμένα στην περιοχή Αλεόμανδρα, με πρωταγωνιστή γνωστό δικηγόρο ο οποίος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα  έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του «για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης».

Ο δικηγόρος ενεπλάκη σε επεισόδιο που δημιούργησε ο ίδιος σε ιδιοκτησία ελληνοαμερικανού μεγαλοεπιχειρηματία. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης που κατατέθηκε εναντίον του, ο δικηγόρος φέρεται να εισήλθε στη βίλα του επιχειρηματία και άρχισε να τραβάει φωτογραφίες.

Όταν ένας εργάτης ο οποίος βρισκόταν εντός του χώρου, του ζήτησε το λόγο, εκείνος φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον του. Αντάλλαξαν λόγια και στη συνέχεια ο δικηγόρος μπήκε στο αυτοκίνητο του, έβαλε μπρος, πάτησε το γκάζι και χτύπησε τον εργάτη, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει ο τελευταίος στη μήνυση του.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία έπειτα από τηλεφώνημα του ιδιοκτήτη της βίλας και ο δικηγόρος οδηγήθηκε στο ΑΤ όπου και υπεβλήθη μήνυση εναντίον του.

Μήνυση ωστόσο κατέθεσε και ο δικηγόρος εναντίον του εργάτη για σωματική βία.

 Οι εργάτες που βρίσκονταν εντός της ιδιοκτησίας του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία απευθύνθηκαν στο γραφείο του διακεκριμένου ποινικολόγου, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και αναμένονται εξελίξεις.

Ειδήσεις σήμερα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς Τουρκία: Να διατηρηθεί η Αγία Σοφία ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς

Παραλήρημα Ακάρ για τις γεωτρήσεις: Ελάτε να τα βρούμε, αλλιώς θα λυπηθείτε

Άρση Βαρών: Η... Dream Team εναντίον του Πύρρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης