«Θηλυκή» συμμορία διέρρηξε οκτώ μονοκατοικίες στις Σέρρες

«Θηλυκή» συμμορία διέρρηξε οκτώ μονοκατοικίες στις Σέρρες

Ταυτοποίησαν τις τρεις Ελληνίδες και εντόπισαν δυο από αυτές στις Σέρρες, τις συνέλαβαν και τις οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών

peripoliko
«Άρωμα» γυναίκας -και όχι μόνο μίας!- είχαν οι αλλεπάλληλες διαρρήξεις που έγιναν τον τελευταίο μήνα σε μονοκατοικίες όπου ζούσαν ηλικιωμένοι στην πόλη των Σερρών και σε χωριά της ευρύτερης περιοχής! Δυο από τις τρεις δράστιδες που τρύπωναν από τα παράθυρα, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Οι τρεις γυναίκες είχαν διαπράξει από τις 18 Μαΐου ως την περασμένη Δευτέρα έξι διαρρήξεις και δυο απόπειρες κλοπής σε μονοκατοικίες, από τις οποίες είχαν αρπάξει μετρητά και κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 4.000 ευρώ. Μάλιστα, αδιαφορούσαν αν θα άφηναν δακτυλικά αποτυπώματα ή αν θα τις κατέγραφαν οι κάμερες γειτονικών καταστημάτων και σπιτιών!

Έτσι, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τις τρεις Ελληνίδες και εντόπισαν δυο από αυτές στις Σέρρες, τις συνέλαβαν και τις οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, που τους απήγγειλε κατηγορίες για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και η τρίτη συνεργός τους, οι έρευνες για τον εντοπισμό της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα: 

Ποιοι εποχικοί στον Τουρισμό δικαιούνται το έκτακτο επίδομα του ΟΑΕΔ

Δείτε βίντεο από τη συμπλοκή μαθητών στου Ζωγράφου

Επίθεση με βιτριόλι: Χειρουργείται αυτή την ώρα η Ιωάννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης