Σκληρές σκηνές βίας εκτυλίχθηκαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ανάμεσα σε ομάδες ανήλικων μαθητών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 15χρονου μαθητή.
Οι μαθητές έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους με λοστάρια, ξύλα και μαχαίρια και μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης κεντρικό δρόμο του Ζωγράφου. Μάλιστα οι περίοικοι στην οδό Σπανοβαγγέλη πετάχτηκαν έντρομοι στα μπαλκόνια τους με κάποιους από αυτούς να καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τους ανήλικους να διαπληκτίζονται.
Μάλιστα η μία ομάδα καθώς έφευγε από τον τόπο του συμβάντος έκανα γυαλιά καρφιά αυτοκίνητα κατοίκων της περιοχής.
Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, τα ραντεβού ανηλίκων με μαθητές της όμορης Καισαριανής είναι συχνό φαινόμενο και πολλές φορές καταλήγουν σε τραυματισμούς.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.