Πούλησε ηρωίνη και χασίς σε αγοραστές από τις Σέρρες

Πούλησε ηρωίνη και χασίς σε αγοραστές από τις Σέρρες

Ο προμηθευτής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

narkotika
Οι δυο Έλληνες που εντοπίστηκαν σε διαφορετικούς χρόνους στις Σέρρες «φορτωμένοι» με ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, αποκάλυψαν στους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών την ταυτότητα και την διεύθυνση του προμηθευτή τους που κατοικεί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν στην κατοχή των δυο ανδρών τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 75,5 γραμμαρίων και μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 8,5 γραμμαρίων. Και οι δυο συλληφθέντες υπέδειξαν ως πωλητή έναν Έλληνα από την Θεσσαλονίκη και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση για την σύλληψή του, που πραγματοποιήθηκε όταν εντοπίστηκε κοντά στην κατοικία του.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, βρέθηκαν δυο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 796 γραμμαρίων, άλλες τρεις με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 873 γραμμαρίων και μικροποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό, ενώ κατασχέθηκαν μία σιδερογροθιά, ένα σπρέι πιπεριού και 120 ευρώ. Ο προμηθευτής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ οι αγοραστές στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με την κατηγορία της αγοράς ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σε θερμοκήπιο καλλιεργούσαν χασισοφυτεία στην Σητεία

Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτει 35χρονη που θεωρείται η βασική ύποπτη

Ρέθυμνο: 38χρονος καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης