Αλλοδαποί διέρρηξαν 12 σπίτια στο Ηράκλειο

Αλλοδαποί διέρρηξαν 12 σπίτια στο Ηράκλειο

Οι δράστες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας τα ξημερώματα της Τρίτης

peripoliko
Από τις 21 Φεβρουαρίου «άνοιγαν» σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου δύο αλλοδαποί που είχαν διαπράξει έξι τετελεσμένες διαρρήξεις και έξι απόπειρες με λεία χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά αξίας 4.000 ευρώ.

Οι δράστες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο και στην κατοχή τους βρέθηκαν τρία κινητά την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν και κατασχέθηκαν. Από την ανάλυση του τρόπου δράσης διαπιστώθηκε ότι ήταν είχαν διαπράξει τις 12 διαρρήξεις και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με την δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές.

«Άδειασαν» το μπαρ ξενοδοχείου τέσσερις Έλληνες

«Άδειασαν» το… μπαρ ενός ξενοδοχείου που διέρρηξαν στα Ιωάννινα μια Ελληνίδα και τρεις Έλληνες, ο ένας εκ των οποίων ανήλικος, οι οποίοι άρπαξαν οινοπνευματώδη ποτά, ένα κινητό και το συρτάρι της ταμειακής μηχανής! Στη συνέχεια, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και το κυλικείο ενός αθλητικού χώρου χωρίς να τα καταφέρουν. Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πανελλαδικές εξετάσεις: Κλιμακούμενης δυσκολίας τα Μαθηματικά

Χειροπέδες σε «τσαντάκια» στην Πάτρα - Είχε κλέψει και μια μηχανή

Χάος στην Καραγιώργης Σερβίας με τη νέα σηματοδότηση - ΙΧ μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης