Επίθεση με βιτριόλι: Η Έφη παρακολουθούσε βήμα-βήμα την καθημερινή ζωή της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Η Έφη παρακολουθούσε βήμα-βήμα την καθημερινή ζωή της Ιωάννας

Η Έφη παρακολουθούσε βήμα βήμα την καθημερινή ζωή της Ιωάννας - Της έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της από τον Ιούνιο του 2019

1vitrioli-efi-ioaanna-kallithea
To μοτίβο της καθημερινής ζωής της 34χρονης Ιωάννας φαίνεται ότι είχε η 35χρονη Έφη, η οποία χρησιμοποιούσε την τεχνολογία ως «όπλο» για να παρακολουθεί βήμα-βήμα την 34χρονη που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Συγκεκριμένα στο κινητό βρέθηκαν στίγματα και από το σπίτι και από τον χώρο εργασίας της 34χρονης στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι η 35χρονη είχε τοποθετήσει GPS tracker στο αυτοκίνητο ενώ έχει βρεθεί φωτογραφία της συσκευής αλλά και η σύνδεση που χρησιμοποιούσε για τη λειτουργία της εφαρμογής.

Με απλά λόγια η δράστις είχε κατεβάσει την εφαρμογή στο κινητό της η οποία της έδινε σε πραγματικό χρόνο όλες τις κινήσεις της Ιωάννας, πού έμενε, πού διασκέδαζε και τι κινήσεις έκανε.

Όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα το protothema.gr στο κινητό της 35χρονης βρέθηκαν, επίσης, αποθηκευμένες φωτογραφίες της Ιωάννας από τα προφίλ της 34χρονης κοπέλας στο facebook και το instagram. Κάτι που δείχνει ότι η Έφη είχε εμμονή μαζί της.

Προφανώς, εκτιμούν οι αναλυτές, τη ζήλευε σε τέτοιο βαθμό που ήθελε να της μοιάσει και να γίνει «εκείνη» κοπιάροντας από την εμφάνιση μέχρι τη ζωή της.

Παράλληλα, βρέθηκαν αποθηκευμένα σε screenshot η πινακίδα από το ταξί διαφυγής και το τηλέφωνο της οδηγού από το ταξί το οποίο είχε κρατήσει σε περίπτωση που χρειαζόταν να επικοινωνήσει μαζί της. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε, γιατί η οδηγός ήταν στην ώρα της.

Της έστηνε καρτέρι από τον Ιούνιο του 2019

Η ίδια ανάλυση του κινητού έδειξε ότι η Έφη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο iPhone που είχε πάνω της και είναι από την είσοδο του σπιτιού του θύματός της.

Κλείσιμο
Αυτό το υλικό αποδεικνύει ότι η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση έναν χρόνο πριν και δένει με την κατάθεση γειτόνων της Ιωάννας τον Ιανουάριο, που την είχαν δει να περιφέρεται σαν σκιά, ντυμένη στα μαύρα έξω από το σπίτι της και να κατόπτευει.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μεταναστευτικό: Το Βερολίνο συνεδριάζει για την υποδοχή προσφύγων από τα νησιά του Αιγαίου

Απαγωγή Μαρκέλλας: Ο αδελφός της 10χρονης διεκδικεί την επιμέλειά της

Δημιουργήθηκε συσκευή τσέπης που ανιχνεύει τη νόθεση αλκοολούχων ποτών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης