Φθιώτιδα: Εργαστήριο με 117 φυτά κάνναβης και όπλα

Φθιώτιδα: Εργαστήριο με 117 φυτά κάνναβης και όπλα

46χρονη Ελληνίδα η «ιδιοκτήτρια» - Οργανωμένη επιχείρηση από τη Δίωξη - Δείτε φωτογραφίες 

kannavi
Ένα τεράστιο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο για την παραγωγή κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας είχε εγκαταστήσει στο υπόγειο του σπιτιού της σε μια περιοχή της Φθιώτιδας μια 46χρονη Ελληνίδα που έχει απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.

Τα μυστικά της γυναίκας αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Λαμίας, που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία της, όπου κατασχέθηκαν 117 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 57 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε με τη μέθοδο της υδροπονίας μέσα σε πλαστικά κιβώτια, 93 γραμμάρια αποξηραμένων φύλλων ακατέργαστης κάνναβης και 10 σακούλες με λιπάσματα και 4 σακούλες με χώμα.
Lamia-ydroponiki-kannabi-opla2

Οι αστυνομικοί ξήλωσαν και κατέσχεσαν την εγκατάσταση, που αποτελούνταν από 24 λαμπτήρες παραγωγής φωτός - θερμότητας, 17 μετασχηματιστές, τρία μοτέρ που τροφοδοτούσαν δυο ανεμιστήρες και οκτώ αεραγωγούς για εξαερισμό, δυο αφυγραντήρες, 14 μοτέρ, δυο θερμόμετρα, ένα μηχάνημα μέτρησης PH, διάφορα φίλτρα οξυγόνου, ανακλαστήρες τοίχου, μια πλαστική δεξαμενή νερού χωρητικότητας περίπου ενός τόνου, μια αντλία νερού και λάστιχα ποτίσματος.
Lamia-ydroponiki-kannabi-opla3
Lamia-ydroponiki-kannabi-opla4

Σε διάφορους χώρους του σπιτιού, βρέθηκαν ακόμη ένα κυνηγετικό όπλο, ένα αεροβόλο όπλο, 155 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, 99 φυσίγγια πιστολιού, 17 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε πλήθος σφαιρίδια για αεροβόλο όπλο, ένα μαχαίρι τύπου «πεταλούδας» και μια σιδερογροθιά, ενώ κατασχέθηκαν 500 ευρώ και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Η 46χρονη οδηγείται στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Lamia-ydroponiki-kannabi-opla5
Lamia-ydroponiki-kannabi-opla6
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης