Λάρισα: Λαθρέμπορος διακινούσε μεγάλες ποσότητες καπνικών ειδών

Λάρισα: Λαθρέμπορος διακινούσε μεγάλες ποσότητες καπνικών ειδών

Κατασχέθηκαν 1.600 πακέτα τσιγάρων και 456 τυποποιημένες συσκευασίες καπνού

astynomia_peripoliko
Όταν τον συνέλαβαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., το περασμένο Σάββατο στη Λάρισα, ο Έλληνας οδηγός που είχε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του 90 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων τα οποία κατασχέθηκαν ισχυρίστηκε ότι τα είχε αγοράσει για δική του χρήση από έναν άγνωστο. Όμως, δεν ήταν έτσι...

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ανέλαβε η Ασφάλεια, έγινε έρευνα στο σπίτι του και βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες καπνικών ειδών χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και συγκεκριμένα κατασχέθηκαν 1.600 πακέτα τσιγάρων και 456 τυποποιημένες συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους 22 κιλών και 800 γραμμαρίων που εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων εσόδων του δημοσίου. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και στο Κιλκίς

Από το Κιλκίς ξεκίνησαν τις έρευνες οι αστυνομικοί της Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος για να εντοπίσουν τέσσερις αλλοδαπούς που διακινούσαν καπνικά είδη για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί φόροι και δασμοί και τους εντόπισαν τελικά σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν συνολικά 955 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και οι αλλοδαποί συνελήφθησαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Προφυλακιστέα η 35χρονη για την επίθεση με βιτριόλι

Θα ψώνιζε με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ στα Φάρσαλα

Αιματηρή ληστεία για 50 ευρώ μεταξύ μεταναστών στη Σάμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης