Μεγάλη χασισοφυτεία βρέθηκε «ορφανή» στη Γαστούνη

Μεγάλη χασισοφυτεία βρέθηκε «ορφανή» στη Γαστούνη

Βρέθηκαν 62 δενδρύλλια

Hleia-orfana-xasisodentra
Χωρίς αποτέλεσμα ήταν το... καραούλι που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας σε μια περιοχή της Γαστούνης, περιμένοντας να εμφανιστούν αυτοί που είχαν δημιουργήσει ένα μεγάλο φυτώριο κάνναβης μέσα σε αυτοσχέδια πλαστικά κύπελλα και γλάστρες.

Σε αυτά, καλλιεργούνταν συνολικά 62 δενδρύλλια τα οποία -ενδεχομένως- οι καλλιεργητές είχαν σκοπό να μεταφυτεύσουν σε άλλο σημείο, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να τα είχαν αφήσει εκεί για να τα παραλάβει κάποιος άλλος συνεργός τους. Ωστόσο, παρ' όλο που οι αστυνομικοί ακροβολίστηκαν στην περιοχή και περίμεναν καλά κρυμμένοι, κανείς δεν εμφανίστηκε.

Έτσι, τα δεκάδες χασισόδεντρα κατασχέθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βάρος αγνώστων. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Μία σύλληψη για ναρκωτικά στη Χερσόνησο

Με κοινή επιχείρηση αστυνομικών της Ασφαλείας Αγίου Νικολάου και του τοπικού τμήματος συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ένας Έλληνας που καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης στην κατοικία του σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, κατασχέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα εδώ και έναν χρόνο

Απαγωγή Μαρκέλλας: Ψάχνουν τη γυναίκα-«κλειδί», ερευνούν και την οικογένεια της 10χρονης

Κορωνοϊός: Κατέληξε 74χρονος από την Ξάνθη - Στους 185 οι νεκροί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης