Δεκάδες κλοπές έκαναν συστηματικά το τελευταίο χρονικό διάστημα από το ίδιο πολυκατάστημα στην Κωχωρίς να γίνουν αντιληπτοί, δυο νεαροί αλλοδαποί οι οποίοι είχαν... αδυναμία στο αλκοόλ και έκλεβαν κάθε τόσο μπουκάλια με διάφορα οινοπνευματώδη ποτά!
Η δράση τους άρχισε να βγαίνει στο φως την περασμένη Τετάρτη, όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 29χρονος ο οποίος το προηγούμενο απόγευμα είχε κλέψει έξι φιάλες με αλκοολούχα ποτά από το συγκεκριμένο κατάστημα. Όπως αποκαλύφθηκε, στην κλοπή συμμετείχε ένας 23χρονος ομοεθνής του, ο οποίος εντοπίστηκε το Σάββατο.
Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στα σπίτια των δυο αλλοδαπών συνολικά 22 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών που είχαν κλέψει τον τελευταίο καιρό από το ίδιο κατάστημα και αποδόθηκαν στον υπεύθυνό του! Οι δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω που τους άσκησε δίωξη για κλοπές από κοινού.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας