Αρχαία Ολυμπία: Δεν άντεξε τον χαμό της γυναίκας του κι έβαλε τέλος στη ζωή του

Αρχαία Ολυμπία: Δεν άντεξε τον χαμό της γυναίκας του κι έβαλε τέλος στη ζωή του

Ένας 74χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του στην Αρχαία Ολυμπία, καθώς δεν άντεξε τον πρόσφατο χαμό της συζύγου του - Η συγκλονιστική τελευταία συνομιλία με φίλο του, που προσπάθησε να τον αποτρέψει

autoktonia_olympia
Δεύτερη αυτοκτονία συγκλονίζει την Αρχαία Ολυμπία, σύμφωνα με το patrisnews, ελάχιστες μέρες μετά από αυτή του νεαρού αστυνομικού, καθώς 74χρονος κάτοικος της τοπικής κοινότητας Φλόκα προέβη στην απονενοημένη αυτή πράξη, όντας επηρεασμένος σε μεγάλο βαθμό από την πρόσφατη απώλεια της συζύγου του.

Συγκεκριμένα, ο 74χρονος βρέθηκε σε αγροτική έκταση έξω από την κοινότητα του Φλόκα, πλησίον του αντλιοστασίου της περιοχής, όπου είχε μεταβεί με το αυτοκίνητό του προκειμένου να μην τον εντοπίσει κανείς έγκαιρα. Ο χαμός της γυναίκας του φαίνεται πως αποτέλεσε τη βασική αιτία που τον οδήγησε στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μαζί του είχε το κυνηγετικό του όπλο, το οποίο χρησιμοποίησε ελάχιστα λεπτά αργότερα, ενώ παρότι οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν μερικές στιγμές πριν την τραγική αυτή πράξη, δεν πρόλαβε κανείς να τον αποτρέψει.


Στο σημείο βρέθηκαν, πέραν των αστυνομικών δυνάμεων, άνθρωποι της σήμανσης, καθώς και ιατροδικαστής.

Επικοινωνία με φίλο του πριν το τραγικό τέλος

Κλείσιμο
Για την απονενοημένη πράξη του, ο 74χρονος επέλεξε να μην αφήσει κανένα σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους κατέληξε στην απόφαση αυτή, αλλά θέλησε να ειδοποιήσει έναν στενό του φίλο και να του αποκαλύψει όσα σκεφτόταν να κάνει.

Συγκεκριμένα, ο χρόνια πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αρχαίας Ολυμπίας Γιάννης Αρέστης  ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ο 74χρονος και του εκμυστηρεύτηκε την επιθυμία του να αυτοκτονήσει. «Έχω πρόβλημα. Τελείωσε, θα φύγω. Θα αυτοκτονήσω», φέρεται να είπε ο 74χρονος στον κ. Αρέστη, ο οποίος στη συνέχεια εστίασε στον τρόπο με τον οποίο ο 74χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του, όπως του ανέφερε και ο ίδιος ο αυτόχειρας πριν το τραγικό τέλος. Έχοντας βγάλει το παπούτσι του, έστρεψε το κυνηγετικό όπλο προς το πρόσωπό του και, πιέζοντας τη σκανδάλη με το πόδι του, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Κατά τη συνομιλία τους, ο κ. Αρέστης κατέβαλε κάθε προσπάθεια προκειμένου να του αλλάξει γνώμη και να του εκμαιεύσει την τοποθεσία όπου βρισκόταν, αλλά οι προσπάθειές του έπεφταν στο κενό. «Θα σε πάρω όταν είναι να τραβήξω τη σκανδάλη για να με βρείτε και να μη με φάνε τα σκυλιά», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του 74χρονου πριν το τέλος. Ο κ. Αρέστης ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Ωστόσο, τον κάλεσε ακόμα μια φορά, όσο αυτός βρισκόταν στο ΑΤ Αρχαίας Ολυμπίας και ζήτησε να προσέξουν τον εγγονό του και τη νύφη του. Επιπλέον, εστίασε και στην τραγική απώλεια της γυναίκας του, πριν που φαίνεται να ήταν και αυτό που του στοίχισε περισσότερο...


Ειδήσεις σήμερα: 

Κορωνοϊός: Ανοίγουν ορισμένα σχολεία στη Βρετανία - Επιστρέφουν σινεμά και θέατρα στην Πορτογαλία

Politico: Η Ελλάδα περιμένει διακαώς τις διακοπές σας

Μέσα μαζικής μεταφοράς: Διαβάστε πόσο μειώνονται οι τιμές από σήμερα - Τι ισχύει με τις κάρτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης