Την καραντίνα 15 ημερών στην οποία έχουν θέσει οι αρχές τη δομή στο Κρανίδιαπό χθες, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού, έσπασαν σήμερα πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι κινήθηκαν προς το Πόρτο Χέλι, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Συγκεκριμένα, περίπου 200 από τους 500 αιτούντες άσυλο που διαμένουν στη δομή στο Κρανίδι πραγματοποίησαν πορεία προς το κέντρο της πόλης, το μεσημέρι της Τετάρτης.
Οι πρόσφυγες και μετανάστες κατάφεραν να παρακάμψουν τον αστυνομικό κλοιό και πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας, φτάνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα στο Πόρτο Χέλι.
Η διαμαρτυρία τους πραγματοποιήθηκε, με αφορμή τον ισχυρισμό κάποιου πως δεν είναι νόμιμη η καραντίναπου επιβλήθηκε μετά τα τρία νέα κρούσματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης.
Κλείσιμο
Στο Πόρτο Χέλι έχει συγκεντρωθεί ισχυρή ασυνομική δύναμη, καθώς προληπτικά έφτασαν στην περιοχή δυνάμεις και από το Ναύπλιο. Παράλληλα, οι αρχές έδωσαν εντολή για το κλείσιμο καταστημάτων.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα