Πάτρα: Έβγαλε 2.850 ευρώ από την διακίνηση ναρκωτικών

Πάτρα: Έβγαλε 2.850 ευρώ από την διακίνηση ναρκωτικών

Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών

narkotika
Στο σπίτι του κρατούσε τα «μαύρα» έσοδα από την διακίνηση των «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών που πωλούσε σε χρήστες της Πάτρας ένας 55χρονος Έλληνας, στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κατέσχεσαν μετρητά ύψους 2.850 ευρώ.

Ο δράστης βρισκόταν από μέρες υπό παρακολούθηση και, όταν οι αστυνομικοί τον είδαν να μπαίνει στο ισόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας του, έκαναν έφοδο και του πέρασαν χειροπέδες. Στον χώρο που χρησιμοποιούσε ως ως «καβάντζα» βρήκαν ένα κιλό και 951 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 16 γραμμάρια ηρωίνης, σπόρους κάνναβης βάρους 275 γραμμαρίων, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και 20 κενά σακουλάκια για την συσκευασία του παράνομου εμπορεύματος. Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά και σε Αγρίνιο και Σπάρτη

Μέσα σε ένα αθλητικό παπούτσι που είχε στην υπόγεια αποθήκη του σπιτιού του στο Αγρίνιο, είχε κρύψει περισσότερα από 50 γραμμάρια κοκαΐνης σε μορφή «βράχου» ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Στη Σπάρτη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. μετά από έφοδο στο σπίτι του ένας 24χρονος Έλληνας, καθώς κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 60 γραμμαρίων που κατασχέθηκαν, όπως και μια ζυγαριά ακριβείας. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σοκ στην Κύπρο: Νεκρός 21χρονος μετά από ολονύκτιο πάρτι με ναρκωτικά και κολύμπι

Ηράκλειο: Νεκρός άνδρας σε τροχαίο

Ντυμένοι τραυματιοφορείς ανατίναξαν χρηματοκιβώτιο τράπεζας!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης