Θρίλερ στην Κέρκυρα - Τι έδειξε η νεκροτομή της 29χρονης

Θρίλερ στην Κέρκυρα - Τι έδειξε η νεκροτομή της 29χρονης

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Χριστόφορο Τσαλικίδη, παραμένει απροσδιόριστη η αιτία θανάτου της νεαρής γυναίκας - Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια - Η μητέρα της άτυχης γυναίκας είπε ότι δεν έπασχε από πρόβλημα υγείας η κόρη της

723f5f79f2a718d7bc8cbceee94d002f_L
Oλοκληρώθηκε η νεκροτομή για την 29χρονη μητέρα που πέθανε αιφνιδιαστικά στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Η γυναίκα, που συνόδευε το ανήλικο παιδί της, το οποίο νοσηλευόταν με ουρολοίμωξη, εντοπίστηκε νεκρή σε θάλαμο της Παιδιατρικής Κλινικής.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Χριστόφορο Τσαλικίδη, παραμένει απροσδιόριστη η αιτία του θανάτου της 29χρονης, για αυτό αναμένονται τα αποτελέσματα και των υπόλοιπων εξετάσεων.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα της 29χρονης μίλησε στο Star για την απώλεια του παιδιού της. «Το παιδί μου δεν είχε απολύτως τίποτα. Πήγε το μικρό της μωρό στο νοσοκομείο με τον άντρα της γιατί είχε ουρολοίμωξη. Δε με αφήνουν να πάω στο νοσοκομείο. Εγώ κρατούσα το μεγάλο της το παιδάκι» είπε χαρακτηριστικά.

Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Η άτυχη γυναίκα έμενε στο Σιδάρι μαζί με τον άντρα της και τα δύο τους παιδιά.

Στενός φίλος της 29χρονης μητέρας: Δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα υγείας

Στενός φίλος της οικογένειας μιλώντας για το εάν η νεαρή γυναίκα έπασχε από πρόβλημα υγείας, δήλωσε ότι δεν είχε τίποτα, «γι'αυτό έχουμε σοκαριστεί».

Κλείσιμο
Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδας Ρουμπάτης, την 29χρονη είδε συνοδός άλλου παιδιού να πέφτει κάτω.

«Φώναξε τότε τις νοσηλεύτριες, τους γιατρούς, προσπάθησαν να την επαναφέρουν. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε και είμαστε λίγο σοκαρισμένοι. Ήταν τόσο γρήγορος ο θάνατος που δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι» προσέθεσε ο διοικητής του νοσοκομείου.


Ειδήσεις σήμερα

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Η 34χρονη έχασε το μάτι της - Δείτε μαρτυρίες - σοκ

Κομισιόν: «Πράσινο φως» για εκταμίευση κερδών - Πρόβλεψη για μείωση του ΑΕΠ κατά 10%

Κορωνοϊός: «Συναγερμός» στην Κίνα - Τα νέα περιστατικά δείχνουν ότι ο ιός μεταλλάσσεται κατά άγνωστους τρόπους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης