Νεκρή σε θάλαμο της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας εντοπίστηκε τα ξημερώματα 29χρονη γυναίκα που συνόδευε το ανήλικο παιδί της που νοσηλευόταν με ουρολοίμωξη.
Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εντοπίστηκε από άλλους συνοδούς ασθενών όταν το έντονο κλάμα του παιδιού τούς ανησύχησε και έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει στο διπλανό δωμάτιο.
Η 29χρονη εντοπίστηκε πεσμένη στο πάτωμα και αμέσως ενημερώθηκαν οι γιατροί του νοσοκομείου που κατέβαλαν κάθε υπεράνθρωπη προσπάθεια για την ανάνηψη της.
Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια, ενώ τα αίτια του θανάτου της 29χρονης μητέρας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Η άτυχη γυναίκα έμενε στο Σιδάρι μαζί με τον άντρα της και τα δύο τους παιδιά.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής του Νοσοκομείου Κέρκυρας Χριστόφορος Τσαλικίδης «αύριο αναμένεται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση», το πόρισμα της οποίας θα διαφωτίσει την υπόθεση.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.