Πρόεδρος λεωφορείων (ΘΕΜΑ 104,6): Έχουμε αύξηση 126% στις επικυρώσεις εισιτηρίων

Πρόεδρος λεωφορείων (ΘΕΜΑ 104,6): Έχουμε αύξηση 126% στις επικυρώσεις εισιτηρίων

«Περισσότερα δρομολόγια στο τέλος  Μαΐου», είπε Βασίλης Ξυπολητάς στον ΘΕΜΑ 104,6

leo123
Ομαλά κύλησε και η δεύτερη μέρα της φάσης του σχεδίου χαλάρωσης των περιορισμών λόγω του κορωνοϊού παρά την αύξηση του επιβατικού κοινού, κατά τη δήλωση του προέδρου της ΟΣΥ Βασίλη Ξυπολητά, ο οποίος μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Βασίλη Αδαμόπουλο και Γιάννη Μακρυγιάννη.

Όπως ανέφερε ο κ. Ξυπολητάς, από την πρώτη μέρα της χαλάρωσης των μέτρων παρατηρήθηκε αύξηση 126% στις επικυρώσεις εισιτηρίων στα λεωφορεία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τη Δευτέρα 27 Απριλίου επικυρώθηκαν 64.00 εισιτήρια και χτες 144.000 εισιτήρια.

Την παρατήρηση ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να μπαίνει στα λεωφορεία, έκανε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΟΣΥ, τονίζοντας ότι καλό είναι αυτό το διάστημα, να χρησιμοποιούμε τα μέσα όσο λιγότερο γίνεται καθώς υπάρχει κι ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων που θέλει να χρησιμοποιεί τα μέσα μεταφοράς.

Απαντώντας σε ερώτηση ότι το μεγαλύτερο μέρος των επιβατών χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς από ανάγκη, ο κ. Ξυπολητάς είπε «επειδή τις τελευταίες μέρες κι εγώ μπαίνω σε λεωφορεία, θα δείτε και νέα παιδιά να μπαίνουν σε λεωφορεία ή για μία απλή βόλτα».

Αναφορικά με τα θέματα της οργάνωσης των δρομολογίων και την εφαρμογή των μέτρων, ο κ. Ξυπολητάς είπε πως εδώ και καιρό όλοι οι οδηγοί φοράνε μάσκα και παίρνονται όλα τα μέτρα προφύλαξης, έχει μπει από τις πρώτες μέρες διαχωριστική αλυσίδα μεταξύ οδηγού και καμπίνας επιβατών, τις τελευταίες δέκα μέρες έχει αρχίσει να τοποθετείται σταδιακά και ειδικό fiber glass που διαχωρίζει τους δύο χώρους και εξέφρασε την εκτίμηση πως μέχρι την Κυριακή θα έχει ολοκληρωθεί στο σύνολο του στόλου.

Πρόσθεσε, τέλος, ότι αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν 1.000 λεωφορεία, ενώ προσθέτονται και εμβόλιμα στις ώρες αιχμής, εκτιμώντας ότι και το επόμενο διάστημα έως και το τέλος του μήνα θα είναι διαθέσιμα περισσότερα λεωφορεία, τα οποία τώρα επισκευάζονται, για τις ώρες αιχμής. Η γενική εικόνα είναι θετική, κατέληξε ο κ. Ξυπολητάς «ναι υπάρχει πρόβλημα σε κάποια δρομολόγια αλλά και εκεί νομίζω θα μπούμε σε μία σειρά» είπε χαρακτηριστικά.

2020 05 13 ΞΥΠΟΛΗΤΑΣ   ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ


Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλία: Κίνδυνος να χαθούν 420.000 θέσεις εργασίας λόγω της κρίσης του κορωνοϊού


Ο καύσωνας ανοίγει τις οργανωμένες πλαζ - Τι θα γίνει με νησιά και εστίαση


Πάνω από 10.000 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης