Ρέγκλινγκ: Στην Ελλάδα υπήρξε πισωγύρισμα την περίοδο Βαρουφάκη

reglikn-ellad-sm

«Τώρα, όμως, γίνεται πρόοδος» δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit

Στο α΄ εξάμηνο του 2015 και το «πισωγύρισμα» που υπήρξε στις μεταρρυθμίσεις εκείνη την περιόδο επανήλθε ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ.

Σε συζήτηση για λογαριασμό της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit με τον Γερμανό οικονομολόγο Γιούργκεν Σταρκ, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας αναφερόμενος στην περίπτωση της Ελλάδας λέει ότι «η Ελλάδα μεταρρυθμίζεται τα τελευταία οχτώ χρόνια».

«Υπήρξε ένα πισωγύρισμα την περίοδο που ο Βαρουφάκης ήταν υπουργός Οικονομικών αλλά τώρα γίνεται πρόοδος» συμπληρώνει ο κ. Ρέγκλινγκ και καταλήγει:

«Θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το τελευταίο τρέχον πρόγραμμα όπως έχει προγραμματιστεί τον Αύγουστο. Επομένως όλες οι χώρες (σ.σ. που μπήκαν σε πρόγραμμα) θα έχουν αποχωρήσει από τον μηχανισμό διάσωσης».

ΣΧΟΛΙΑ (3)

@

Τι καλά να μιλάς όταν ο άλλος είναι απών... Και να τα βλέπεις όλα όπως θες. Έχουν οι καιροί γυρίσματα όμως.

Λαθος κανει

την περιοδο του Βαρουφακη η Ελλαδα προκοψε.

Βιάζεται...

Σε 2-3 χρόνια θα ξέρουμε πόσο δίκιο έχει αυτός η ο Βαρουφάκης. Αν δηλαδή πρόκειται για στυγνό εκβιασμό και άνευ όρων παράδοση ή για ενδεδειγμένη και σωστή οικονομική πρακτική.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

tsakalotos0

Σύμφωνα με το πρακτορείο, το Eurogroup αναμένεται να μην δώσει το «πράσινο φως» για την εκταμίευση δόσης €750 εκατ. από €4,8 δισ. σε ομολογιακά κέρδη που κατέχει η ευρωζώνη και αναμένεται να παραδοθούν στην Αθήνα μέχρι το 2022 - Ποιες είναι οι βασικές εκκρεμότητες της Ελλάδας ως προς τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις

4
attika_main

Η Attica Bank ομολογεί ότι έδωσε το δάνειο των €100.000 στον Πολάκη - Η ελεγχόμενη από την κυβέρνηση τράπεζα δεν απαντά πόσα προσωπικά-καταναλωτικά δάνεια ύψους €100.000 έχει χορηγήσει - Eξηγήσεις έδωσε η διοίκηση της Attica Bank στην Τράπεζα της Ελλάδος

105