Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Κυκλοφορεί το ειδικό βιβλίο του συγγραφέα- φοροτεχνικού Χρήστου Δ. Μελά για το νέο φόρο που επιβλήθηκε στα ακίνητα και θα πληρώνεται κάθε χρόνο

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.
Ενα ιδιαίτερα χρήσιμο εγχειρίδιο για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων, για όλους όσοι δηλώνουν στην κατοχή τους σπίτια, διαμερίσματα, οικόπεδα, χωράφια ή επαγγελματικά ακίνητα, κυκλοφορεί από τον ειδικό συγγραφέα- φοροτεχνικό Χρήστο Δ. Μελά.

Το βιβλίο αναφέρεται στο νέο φόρο ΕΝ.Φ.Ι.Α. που επιβλήθηκε στα ακίνητα και θα πληρώνεται κάθε χρόνο, από όλους τους ιδιοκτήτες των ακινήτων.

Περιέχει το κείμενο του νόμου, την αιτιολογική έκθεση, διορθωμένη με τις αλλαγές που έγιναν, κατά την ψήφιση του νόμου από τη βουλή. Επίσης περιέχει τις σχετικές διατάξεις από άλλους νόμους και τις υπουργικές αποφάσεις, που αφορούν στο φόρο των ακινήτων.

Κλείσιμο
Σε κάθε άρθρο, με τη μορφή της ερώτησης και της σύντομης απάντησης, ο αναγνώστης μπορεί να πάρει πληροφόρηση και να λύσει όλες του τις απορίες, για το νέο φόρο στα ακίνητα, είτε έχει κάποιες γνώσεις για το θέμα, είτε όχι. Συνολικά απαντώνται 220 πρακτικές καθημερινές ερωτήσεις.

Εκτός αυτών το βιβλίο περιέχει πρακτικά παραδείγματα για πολλές περιπτώσεις του φόρου των ακινήτων, έτσι ώστε ο αναγνώστης να μπορέσει να προσεγγίσει κατά το δυνατόν κάθε ιδιαιτερότητα που τυχόν έχει και το δικό του ακίνητο.

Συνολικά περιέχονται 30 ερωτήσεις και απαντήσεις και για την υποβολή μέσω ίντερνετ των μισθωτηρίων συμβολαίων των ακινήτων. Ιδιαίτερα σημαντικό θέμα τόσο για τους ενοικιαστές όσο και για τους ιδιοκτήτες των ακινήτων. Ακόμη τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι φορολογούμενοι για να είναι νόμιμοι και να μην επιβαρυνθούν με ποινές και πρόστιμα.

Το βιβλίο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους εφοριακούς, τους λογιστές, τους δικηγόρους, τους συμβολαιογράφους, τους μηχανικούς, τους γιατρούς, τους τραπεζικούς, τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους άνεργους (τι να κάνουν για να έχουν ελάφρυνση ή απαλλαγή), τους σπουδαστές οικονομικών σχολών και γενικά χρειάζεται σε όσους έχουν ακίνητα ή ασχολούνται με τα ακίνητα.

Την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 10:00-13:00 και 17:00-20:00 στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (Πανεπιστημίου 37) ο συγγραφέας θα σας λύσει δωρεάν όλες τις απορίες σχετικά με τον ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις «ΣΤΑΜΟΥΛΗ» Αβέρωφ 2 Αθήνα, βιβλιοπωλείο ΑΝΤ. ΣΑΚΚΟΥΛΑ Σόλωνος 69, στα βιβλιοπωλεία ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, PUBLIC και στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα. Το παραλαμβάνετε με ένα τηλεφώνημα στο ΤΗΛ. 210 52 38 305.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης