Αποφασίζει το ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΠΑΠ

Αποφασίζει το ΤΑΙΠΕΔ για τον ΟΠΑΠ

Στα 650 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Reuters, η βελτιωμένη προσφορά της Emma Delta

Στις 2 μετά το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης ξεκινά η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ με βασικό θέμα την ολοκλήρωση της διαδικασίας πώληση του 33% του ΟΠΑΠ.

Ο επικεφαλής του Ταμείου, Στέλιος Σταυρίδης, με δηλώσεις του την Μ. Τρίτη στο Reuters είχε εκφράσει την αισιοδοξία του για την επιτυχή ολοκλήρωση του deal με την μοναδική εναπομείνασα κοινοπραξία της Emma Delta.

Στην Αθήνα βρίσκεται από τη Μ. Τρίτη και ο Τσέχος επενδυτής  Jiri Smejc ο οποίος σε συνάντηση με το Δημήτρη Μελισσανίδη συζήτησαν τη στάση τους καθώς το ΤΑΙΠΕΔ έχει δηλώσει ότι περιμένει καλύτερη προσφορά από την Emma Delta προκειμένου να κλείσει η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική πλευρά επιθυμεί τη βελτίωση της προσφοράς της κοινοπραξίας από τα 622 εκατ. ευρώ στα 650 εκατ. ευρώ και γι' αυτό έδωσε δύο φορές παράταση στην ανακοίνωση του deal.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Dragon ball

Εγώ λέω να χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα διαστημικού τουρισμού!!! Ο καθένας με τον πόνο του είμαστε κυρία Μαρία13...λοιπόν ο ΟΠΑΠ και κάθε ΟΠΑΠ είναι για το καλό όλων των ελλήνων αναλογικά.

Maria13

Εφόσον ο ΟΠΑΠ είναι κερδοφορος γιατί δεν χρηματοδοτεί τα ασφαλιστικά ταμεία ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

BN-VQ01

Οι επενδυτές που έσπευσαν σε ασφαλή καταφύγια, όπως ο χρυσός και τα ομόλογα, οδήγησαν σε σημαντική αποκλιμάκωση τις αποδόσεις, με το αμερικανικό 10ετές να υποχωρεί από τα υψηλά 7ετίας, κατά τέσσερις μονάδες βάση στο 2,92%

70f1386789a9070d116786faeb30a8a8_XL

Στο «καναβάτσο» βρίσκονται τα χρηματιστήρια του ευρωπαϊκού Νότου, με την εικόνα σε μετοχές και ομόλογα να παρουσιάζει σκηνικό διάλυσης αλλά και διχασμού - Μέχρι και +250% το ισπανικό 3ετές! - «Ξεπούλημα« και στην Ιταλία, σπεύδουν στα ασφαλή γερμανικά bunds οι επενδυτές

1
folli_follie_arthro

Σε χαμηλά έτους βρίσκεται πλέον η αγορά η οποία δεν μπορεί να απορροφήσει τους κραδασμούς από τη Folli Follie -  Επιμένει το Fund QCM: Είναι ένα «χαλασμένο μήλο η εταιρεία»  - Μεγάλη πτώση και στις τράπεζες - Η αγορά αποτιμά αρνητικά τις πιέσεις στα ελληνικά ομόλογα αλλά και τα αποτελέσματα του τελευταίου Eurogroup

3