Μόνο μία η έγκυρη προσφορά στο διαγωνισμό για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ

Μόνο μία η έγκυρη προσφορά στο διαγωνισμό για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ

Άνοιξαν οι φάκελοι των προσφορών και σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφορά της Third Point περιλαμβάνει προϋποθέσεις σε αντίθεση με τους όρους του διαγωνισμού – Έγκυρη η προσφορά της Emma Delta

Μόνο μία η έγκυρη προσφορά στο διαγωνισμό για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ
Στην τελική ευθεία μπαίνει ο διαγωνισμός για τον ΟΠΑΠ. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις δύο προσφορές που έχουν κατατεθεί, έγκυρη φαίνεται ότι είναι μόνο η μία, και συγκεκριμένα αυτή της Emma Delta.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η δεύτερη προσφορά, εκείνη της  Third Point, περιλαμβάνει όρους. Όμως, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, οι οικονομικές προσφορές έπρεπε να υποβληθούν χωρίς προϋποθέσεις.

Ο διαγωνισμός μπορεί να προχωρήσει ακόμα και με μία προσφορά, καθώς το ΤΑΙΠΕΔ έχει προσλάβει ανεξάρτητο εκτιμητή, ο οποίος διαμορφώνει τη δίκαιη τιμή.

Κλείσιμο
Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, και εφόσον οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, το επόμενο διάστημα, το ΤΑΙΠΕΔ αναμένεται να καλέσει την Emma Delta, που φαίνεται ότι πλειοδοτεί, προκειμένου να βελτιώσει το οικονομικό τίμημα και να κατοχυρωθεί ο διαγωνισμός.

Η Emma Delta αποτελεί την κοινοπραξία του επιχειρηματία Δ. Μελισσανίδη, του τσεχικού fund PPF και του επιχειρηματία Χρ. Κοπελούζου.

Πηγή: www.newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης