ΗXάρις Αλεξίου πριν από λίγα χρόνια είχε ενημερώσει τους χιλιάδες θαυμαστές της για την απόφασή της να αποσυρθεί από το τραγούδι. Ωστόσο η ίδια έκανε την έκπληξη και πρωταγωνιστεί για λίγες παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στην «Ιφιγένεια η εν Ταύροις», σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Λένα Παπαληγούρα (Ιφιγένεια), Μιχάλης Σαράντης (Ορέστης), Νίκος Ψαρράς (Θόας), Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Αγγελιοφόρος), Προμηθέας Αλειφερόπουλος (Πυλάδης), Κίττυ Παϊταζόγλου (Κορυφαία Χορού) και η Χάρις Αλεξίου στον ρόλο της Αθηνάς και εξαμελής χορός από τις Νικόλ Κουνενιδάκη, Μαρία Κωνσταντά, Άννα Κωνσταντίνου, Δανάη Πολίτη, Βιβή Συκιώτη, Αρετή Τίλη.
Το βράδυ της Παρασκευής η μεγάλη μας ερμηνεύτρια έκανε πρεμιέρα υποδυόμενη τη θεά Αθηνά και αποθεώθηκε…
«Νιώθω δέος, χαρά και τιμή που παίζω στην Επίδαυρο, σε ένα από τα ωραιότερα αρχαία δράματα, ανάμεσα στα κορυφαία ταλέντα της σύγχρονης σκηνής», έγραψε η Χαρούλα στην ανάρτησή της στο Facebook μετά την παράσταση.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!