Joie de Margot

Joie de Margot

Από την «πιο καυτή ξανθιά του κόσμου» στο «Λύκο της Wall Street», η Μάργκοτ Ρόμπι έφτασε στα Όσκαρ με την «πιο αμφιλεγόμενη ξανθιά» («Εγώ, η Τόνια») και τώρα μεταμορφώνεται στην «πιο δολοφονική/καλοντυμένη ξανθιά» - και σε κινηματογραφική παραγωγό - στο νέο νουάρ-θρίλερ «Τερματικός σταθμός». Η Αυστραλέζα σταρ, από τις πιο συμπαθητικές και, αν τολμά κανείς να πει, αυθεντικές παρουσίες στη δημόσια σφαίρα, αποκαλύπτει σταδιακά την πολύπλευρη προσωπικότητά της. *Βρείτε την στο Instagram – το πάθος της είναι μεταδοτικό!

terminal
Για τον «Τερματικό σταθμό»

«Διαλέξαμε μια ανεξάρτητη ταινία με πολλές προκλήσεις, αλλά ήταν τόσο τέλεια που την κάναμε παρέα [με τους φίλους της που έχουν την εταιρεία παραγωγής LuckyChap]. Δεν έχει και πολύ νόημα ή πλάκα όταν κάνεις κάτι μόνη σου. Είμαι τόσο τυχερή που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω με τους καλύτερούς μου φίλους».

Για το ρόλο που την πήγε στις υποψηφιότητες Όσκαρ

«Η ιστορία της Τόνια Χάρντινγκ ήταν το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Αμερική προτού κάνει την εμφάνιση του στα μέσα η υπόθεση ο Ο. Τζέι. Σίμπσον. Τα ΜΜΕ παρουσίαζαν την Τόνια και τη Νάνσι ως ορκισμένους εχθρούς, ενώ ήταν δύο σπουδαίες αθλήτριες. Κάτι τόσο σκληρό σε ένα χώρο τόσο όμορφο όπως αυτός του καλλιτεχνικού πατινάζ, ήταν τόσο οξύμωρο. Η Τόνια από μόνη της ήταν μια ανωμαλία- μία μεγαλόσωμη αθλήτρια σε ένα άθλημα που απαιτούσε να είσαι λεπτεπίλεπτη και μικρόσωμη. Ο κόσμος είχε έντονα συναισθήματα για εκείνη- τη λάτρευαν ή τη μισούσαν- εθίστηκαν στην ιστορία της όπως εθίζεται ο κόσμος σήμερα στα ριάλιτι».


Μυθοπλασία εναντίον ζωής

«Πρέπει να παρατηρήσεις τι συμβαίνει σε κάποιον ως παιδί για να κατανοήσεις τις πράξεις του ως ενήλικα. Ήθελα πάρα πολύ να τη γνωρίσω, αλλά ήξερα ότι δε θα ήταν αυτό που περίμενα. Είναι μια σκληρή γυναίκα που έχει ανεχτεί πολλά. Ήταν αληθινή αθλήτρια. Το γεγονός ότι έφτασε μέχρι εκεί με τον τρόπο που μεγάλωσε ήταν απίστευτο. Είναι ανθεκτική, συνεχίζει όποιες κι αν είναι οι συνθήκες».

Για το γυμνό στο σινεμά

«Μπορείς πάντα να καταλάβεις πότε το γυμνό είναι αυτοσκοπός. Αλλά ταυτόχρονα, όσο απαράδεκτο είναι αυτό άλλο τόσο είναι όταν καλύπτεται επί τούτου. Εκεί δηλαδή που θα έβγαζες τα ρούχα σου κανονικά με έναν άλλον άνθρωπο, στις ταινίες τυλίγεσαι με μακριά σεντόνια. Είναι εξίσου εκνευριστικό. Γι’ αυτό και είπα ότι η Ναόμι [στο «Λύκο της Wall Street»] δε θα αποπλανούσε ποτέ κανέναν φορώντας μπουρνούζι».


Μάθε τέχνη κι άσ’ τηνα

Κλείσιμο
«[Μετά το “Focus”] ξέρω πώς να κλέψω το ρολόι από το χέρι κάποιου. Εξαιρετικό ταλέντο να έχει κανείς».

Για το χαστούκι που έδωσε στον ΝτιΚάπριο στην οντισιόν του «Λύκου»

«Πίστευα ότι θα με συλλάβουν. Ένιωσα ότι ήταν το πιο χαζό πράγμα που έχω κάνει! Απλά αυτοσχεδιάζαμε βέβαια και μου βγήκε έτσι, να του φωνάζω και να φεύγει το χέρι μου να τον χτυπήσει. Το παράκανα!»

Τα παιδιά της θα τα μεγαλώσει...

«Στην Αυστραλία φυσικά. Ο [άντρας της] Τομ λατρεύει την Αυστραλία. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί να φύγει κανείς από τη χώρα!»

Ζει τη στιγμή – κυριολεκτικά

«Περνούσα τέλεια στο “Neighbours”! Μετά περνούσα τέλεια στο «Λύκο της Wall Street»! Όπου και να είμαι νιώθω σα να περνάω καλύτερα από ποτέ κι ότι ποτέ ξανά δε θα το διασκεδάσω το ίδιο».

Να είσαι γυναίκα [στο Χόλιγουντ] ή να μην είσαι

«Το να είσαι γυναίκα στο Χόλιγουντ σημαίνει πως πιθανότατα θα πρέπει να περάσεις από ταπεινωτικές καταστάσεις. Ο αγώνας για το δικαίωμα να βγάζεις έναν μισθό, το δικαίωμα να σε ακούνε, ακόμα και για το δικαίωμα να είσαι ασφαλής. [Ζούμε] στη σκιά μεγάλων δέντρων, με τη διαρκή υπενθύμιση ότι μεγαλώνουμε με όσες ηλιαχτίδες μας επιτρέπουν. Όταν βγάλεις το Χόλιγουντ από την εξίσωση, είμαστε όλες μας γυναίκες. Και αντιμετωπίζουμε όλη την ανισότητα που κουβαλά το φύλο μας».

Φεμινισμός παντού

«Στην εταιρεία μας οι μισοί είναι άντρες, οι μισές γυναίκες και είμαστε 100% φεμινιστές. Οπότε το μήνυμα σε όλο αυτό είναι πως στηρίζουμε ο ένας τον άλλον».


Box:

Η Μάργκοτ Ρόμπι προσεχώς θα επιστρέψει στην οθόνη ως:
- Σάρον Τέιτ, τη γυναίκα του Ρομάν Πολάνσκι που δολοφονήθηκε από τον Τσαρλς Μάνσον - στη νέα ταινία του Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood»! Ξανά με τον Λιονάρντο ντι Κάπριο! (Και τον Μπραντ Πιτ)
- Χάρλι Κουίν, τον θεότρελο χαρακτήρα της από το «Suiced Squad» σε 4 – ΤΕΣΣΕΡΙΣ – ακόμα ταινίες.
- Βασίλισσα Ελίζαμπεθ Ι στο «Mary Queen of Scots» με την Σέρσα Ρόναν.


ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ (TERMINAL) - TRAILER (GREEK SUBS)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης