Joaquin Cortes: Ο «βασιλιάς του φλαμένκο» επιστρέφει στην Αθήνα

Joaquin Cortes: Ο «βασιλιάς του φλαμένκο» επιστρέφει στην Αθήνα

Μετά την ήδη sold out εμφάνισή του το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, προστίθεται μία ακόμη την Κυριακή 10 Νοεμβρίου

2342
«Αν δεν μπορείς να νιώσεις το φλαμένκο δεν μπορείς και να το χορέψεις. Το φλαμένκο αποτελεί ξεχωριστή αυθεντική κουλτούρα που ξεκίνησε από τα χαμηλότερα στρώματα της κοινωνίας και γι’ αυτό συγκινεί τους πάντες. Η τέχνη του φλαμένκο μπορεί να βελτιωθεί, αλλά ποτέ δεν μαθαίνεται. Γεννιέσαι μ’ αυτό το χάρισμα» έχει πει ο διάσημος χορευτής και χορογράφος που δίνει την ψυχή του στη νέα εντυπωσιακή παράσταση με τίτλο «Esencia».

unnamed__4_



Τι είναι όμως ο Joaquin Cortes; Μάγος του φλαμένκο, sex symbol, μοντέλο του Αρμάνι, περιπλανώμενος Ρομά που υπερασπίζεται τη φυλή του ή ένας υπέροχος χορογράφος; Είναι όλα αυτά μαζί. Ένας καλλιτέχνης γεμάτος έμπνευση και πάθος, γεμάτος ενέργεια.

Ο Joaquin Cortes έχει αφήσει στο φλαμένκο τη δική του σφραγίδα. Ένα μοναδικό στυλ, που το αποκαλεί «μίξη» και γεμίζει με διάφορες επιρροές μέσα από μια διαρκή αναζήτηση της ταυτότητάς του. «Η γυναίκα της ζωής μου ήταν ανέκαθεν ο χορός» έχει πει και παραμένει πιστός στην απόλυτη αγάπη του.

unnamed__2_


Η νέα του παράσταση «Esencia», με 40 συντελεστές, μουσικούς, χορευτές, εντυπωσιακά σκηνικά θα παρουσιαστεί στο Christmas Theater ( Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου), στις 9 Νοεμβρίου (ήδη sold out) και στις 10 Νοεμβρίου (στις 20.00).


unnamed
Κλείσιμο

Πληροφορίες τηλ. 211 77 01 700
Προπώληση εισιτηρίων  www.viva.gr, www.christmastheater.gr

unnamed__3_


Ballet Joaquin CORTES Flamenco 2 °  parte



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης