Πρώην συνεργάτης «καρφώνει» τον Μπιλ Κόσμπι: «Φυσικά και είναι ένοχος»!

Πρώην συνεργάτης «καρφώνει» τον Μπιλ Κόσμπι: «Φυσικά και είναι ένοχος»!

Η μαρτυρία του ηθοποιού Joseph C. Phillips «καίει» τον 78χρονο ηθοποιό

Πρώην συνεργάτης «καρφώνει» τον Μπιλ Κόσμπι: «Φυσικά και είναι ένοχος»!
Ο Joseph C. Phillips, ο ηθοποιός που έπαιξε τον γαμπρό του Μπιλ Κόσμπι στο «The Bill Cosby Show», έγραψε ένα κείμενο στο blog του με τίτλο :«Φυσικά και ο Μπιλ Κόσμπι είναι ένοχος!».

Κλείσιμο

Στην εισαγωγή του κειμένου του, ο ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη και τον θαυμασμό που έτρεφε για το πρόσωπό του 78χρονου κωμικού. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σκάνδαλο με τους βιασμούς που ξέσπασε εναντίον του πρώην ειδώλου του. «Όταν ξέσπασε η ιστορία, πολύς κόσμος ερχόταν και με ρωτούσε αν οι ιστορίες αυτές είναι αληθινές. Όλοι ήθελαν να μάθουν αν το είδωλο μου ήταν ένοχος!...Όταν συμμετείχα στο καστ του Cosby Show, το 1989, ήταν κοινό μυστικό ότι ο Μπιλ έπαιζε (με γυναίκες). Το γεγονός, ότι ο Μπιλ κοιμόταν δεξία και αριστερά, ήταν γεγονός! Υπήρχε στον αέρα. Δεν ήταν απαραίτητο να δεις ή να ακούσεις κάτι. Επίσης στο στούντιο, γινόταν παρέλαση, από νεαρές όμορφες γυναίκες.Η μία ήταν πιο όμορφη από την  άλλη. Ήμουν 28 ετών, υγιής, μόνος και με ορμές! Θα με συγχωρέσετε αν δεν είχα τα μάτια μου στραμμένα στον Μπιλ όταν περνούσαν αυτά τα κορίτσια», έγραψε μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.


                         O Joseph C. Phillips και η σύζυγός του, Nicole

Αν και αρχικά, έκλεινε τα αφτιά του στις φήμες, όλα άλλαξαν όταν πρόσφατα συνάντησε τυχαία, μία παλιά του φίλη. Μόλις είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο των βιασμών και εκείνος θυμήθηκε ότι ο Κόσμπι, στο παρελθόν υπήρξε μέντορας της. «"Συγγνώμη θα σε πείραζε αν σε ρωτούσα κάτι;'' τη ρώτησα. "Θα με κάνεις να κλάψω;'' μου απάντησε. ''Κάνε την ερώτηση σου". "Μήπως ο Μπιλ Κόσμπι σε ...(βίασε;); Πριν προλάβω να τελειώσω την ερώτηση μου, η κοπέλα ξέσπασε σε κλάμματα. Περάσαμε τις δύο επόμενες ώρες μιλώντας. Μου είπε την ιστορία της. Τον καταράστηκε για το γεγονός ότι κακοποίησε το σώμα της και την εμπιστοσύνη της. Κατάραστηκε τον εαυτό της που δεν φέρθηκε έξυπνα!», έγραψε ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο του κειμένου του, αναφέρθηκε στην σύζυγό του 78χρονου, Καμίλα. Είναι σίγουρος όπως έγραψε ότι η Καμίλ, γνώριζε για τις απιστίες του συζύγου της και έκανε τα στραβά μάτια. Σύμφωνα με την άποψη του, η Καμίλ, ανήκει στις γυναίκες που αποδέχονται την απιστία γιατί πιστεύουν ότι το σεξ δεν έχει καμία σχέση με την αγάπη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης