Μπιλ Κόσμπι: Έδωσε show στις Μπαχάμες για φιλανθρωπική γυναικεία οργάνωση!

Μπιλ Κόσμπι: Έδωσε show στις Μπαχάμες για φιλανθρωπική γυναικεία οργάνωση!

Απτόητος από τις καταγγελίες που τον επιβαρύνουν, ο 77χρονος ηθοποιός συνεχίζει να λέει τα ανέκδοτα του και τα αστεία του

Μπιλ Κόσμπι: Έδωσε show στις Μπαχάμες για φιλανθρωπική γυναικεία οργάνωση!
Μέχρι τις Μπαχάμες, ταξίδεψε ο 77χρονος ηθοποιός, Μπιλ Κόσμπι, όπου παρουσίασε την Τετάρτη το σόου του, στο θέατρο του πολυτελούς ξενοδοχείου Atlantis resort.

Αγνοώντας τις καταγγελίες των γυναικών, που τον κατηγορούν ότι τις νάρκωσε και τις βίασε σε νεαρή ηλικία, ο Kόσμπι έδωσε την παράσταση του και το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θέλησε να στηρίξει μία φιλανθρωπική γυναικεία οργάνωση!

Στην σκηνή, ο Κόσμπι είπε τα γνωστά ανέκδοτα του, ιστορίες από τα παιδικά του χρόνια στη Φιλαδέλφια και κάποια αστεία περιστατικά από τα ταξίδια του στις Μπαχάμες. Το κοινό φαίνεται ότι δεν έδωσε βάση στις καταγγελίες που επιβαρύνουν τον 77χρονο ηθοποιό. Ανάμεσα τους και ο υπουργός επενδύσεων του νησιού, Khaalis Rolle, που δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι ο κόσμος δεν γύρισε την πλάτη στον Κόσμπι, που βοήθησε ένα τοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Κλείσιμο
Παρόμοια άποψη φαίνεται να έχει και ο Alfred Sears, υπάλληλος σε κολέγιο στις Μπαχάμες που δήλωσε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα στο τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να αποδειχτεί η ενοχή του» είπε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης