Νοσοκόμα από την Φλόριντα καταγγέλει τον Κόσμπι: «Με νάρκωσε και με βίασε!»

Νοσοκόμα από την Φλόριντα καταγγέλει τον Κόσμπι: «Με νάρκωσε και με βίασε!»


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση του 77χρονου ηθοποιού, που σύμφωνα με τις καταγγελίες, ασελγούσε σε νεαρά κορίτσια

Νοσοκόμα από την Φλόριντα καταγγέλει τον Κόσμπι: «Με νάρκωσε και με βίασε!»

                                           Η Τερέζ σε νεαρή ηλικία

Τριάντα οχτώ χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να βρει το θάρρος η Τερέζ Σερινέζ, η 57χρονη σήμερα νοσοκόμα την Φλόριντα, για να αποκαλύψει ότι δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση από τον Μπιλ Κόσμπι, τον άνθρωπο που όπως όλα δείχνουν, νάρκωνε νεαρά κορίτσια και στη συνέχεια τα βίαζε.

Σε συνέντευξη της στην Huffington Post, η Σερινέζ μίλησε για την πρώτη φορά που συνάντησε τον Κόσμπι και περιγράφει πώς ο κατά συρροή βιαστής την παρέσυρε στο δωμάτιο του. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο ξενοδοχείο Hilton στο Λας Βέγγας, το 1976, όταν η Τερέζ ήταν μόλις 19 ετών. Σε ένα κατάστημα με κοσμήματα που βρισκόταν μέσα στο ξενοδοχεί η Τερέζ ένιωσε κάποιον να περνάει το χέρι του γύρω από το λαιμό της και της είπε: «Με παντρεύσαι;». Γυρνώντας είδε τον Μπιλ Κόσμπι: «Ήξερα ποιος ήταν. Ήταν ένας σταρ. Θυμμάμαι που μου πρότεινε να πάω να τον δω στο σόοτ του. ...Έτσι και πήγα και κάθισα στην πρώτη σειρά! Με συνόδευσαν στην μπροστινή σειρά».

Μετά το τέλος του σόου, οι άνθρωποι του Κόσμπι την οδήγησαν σε ένα δωμάτιο και την άφησαν να περιμένει σε έναν καναπέ, μέχρι ο σταρ Κόσμπι να χαιρετήσει όλο τον κόσμο. «Ξαφινικά ήρθε προς το μέρος μου κρατώντας δύο μεγάλα άσπρα χάπια και ένα ποτήρι νερό και μου είπε"Έλα, πάρε!". Επειδή πήγα σε καθολικό σχολείο, έμαθα να έιμαι υπάκουη...Και έτσι πήρα τα χάπια!» δήλωσε η Τερέζ,
Κλείσιμο

Στην συνέχεια περιγράφει, τον εφιάλτη που έζησε. Είχε συνείδηση ότι ο Κόσμπι ασελγούσε πάνω της αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει, καθώς ήταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών. Στον μοναδικό άνθρωπο που αποκάλυψε τι συνέβη, ήταν η μητέρα της, η οποία την παρότρυνε να του τηλεφωνήσει: «Μου είπε: "ίσως σε νοιάζεται!" Η μητέρα μου με ενθάρρυνε να του τηλεφωνήσω» είπε η Τερέζ.

Η 19χρονη Τερέζ μετά τον βιασμό της συνέχισε να μένει στο ίδιο ξενοδοχείο, ενώ σε άλλη συνάντηση τους όταν του εξέφρασε την ανησυχία της για μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, εκείνος την έδιωξε. Το 1985, ο Κόσμπι ήρθε και τη βρήκε στο σπίτι της στο Michigan. «Μέχρι εκείνη τη στιγμή, δεν ξέρω τι είδους σχέση είχαμε αλλά δεν ήταν φυσιολογική» είπε και συνέχισε: «Μπορώ να πω ότι μου έδινε ναρκωτικά αλλά αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν συναίνεσα ποτέ για να έχω σεξ μαζί του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης