Τζάνις Ντίκινσον: Το διάσημο μοντέλο κατηγορεί τον Μπιλ Κόσμπι για βιασμό

Τζάνις Ντίκινσον: Το διάσημο μοντέλο κατηγορεί τον Μπιλ Κόσμπι για βιασμό


Θύμα του 77χρονου ηθοποιού υπήρξε, η Τζανίς Ντίκινσον, όπως αποκαλύπτει η ίδια σήμερα

Τζάνις Ντίκινσον: Το διάσημο μοντέλο κατηγορεί τον Μπιλ Κόσμπι για βιασμό

Ακόμα ένα θύμα που υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον Μπιλ Κόσμπι, «έσπασε» τη σιωπή της, σε συνέντευξη που παραχώρησε και περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον εφιάλτη που έζησε. Το διάσημο μοντέλο Τζάνις Ντίκινσον κατηγορεί τον 77χρονο ηθοποιό ότι τη βίασε το 1982, όταν τον συνάντησε για να συμμετέχει στο «Τhe Cosby Show». «Μου έδωσε ένα κρασί και ένα χάπι. Το άλλο πρωί ξύπνησα και δεν φορούσα τις πιτζάμες μου. Πριν χάσω τις αισθήσεις μου, θυμάμαι ότι κακοποίηθηκα σεξουαλικά από αυτόν τον άνθρωπο» είπε η Ντίκινσον στο Εntertainment Tonight. Kαι συνέχισε λέγοντας: «Το κάνω γιατί είναι το σωστό πράγμα και επειδή μου συνέβη και είναι μία αληθινή ιστορία. Πιστεύω τις άλλες γυναίκες» είπε. Αυτή είναι η τέταρτη φορά που ο Κόσμπι, κατηγορείται για βιασμό και όλες οι γυναίκες, όπως αποκαλύπτουν, πρώτα ναρκώθηκαν και μετά βιάστηκαν από τον ηθοποιό.

Κλείσιμο
Πίσω από το χαμόγελο του κωμικού Μπιλ Κόσμπι , που μεσουράνησε την δεκαετία του 80' στην αμερικανική τηλεόραση, φαίνεται ότι κρύβονται διαστροφικά ένστικτα. Έπειτα από την Χάνιμπαλ Μπουρές που είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχτεί σεξουαλική κακοποίηση από τον Κόσμπι, ακολούθησαν η 47χρονη σήμερα ηθοποιός Μπάρμπαρα Μπόουμαν, η δημοσιογράφος Τζόαν Ταρσίς και τώρα η Τζανίς Ντίκινσον.

Χτες, κυκλοφόρησε στα Μέσα ένα videoόπου ο Μπιλ Κόσμπι απαντά στις κατηγορίες των γυναικών ότι τις έχει κακοποιήσει σεξουαλικά. Ο Μπιλ Κόσμπι αρνήθηκε να σχολιάσει, λέγοντας «δεν απαντάμε σ' αυτό, και θα σας πω γιατί, νομίζω πως σας έχουν πει... και δεν θέλω να αμφισβητήσω την ακεραιότητά τσας, αλλά δεν θα μιλήσουμε γι' αυτό, δεν θα μιλήσω γι' αυτό».

Αμέσως μετά και ενώ η συνέντευξη τελείωνε αλλά η κάμερα συνέχιζε να γράφει και ο Μπιλ Κόσμπι φορούσε ακόμα μικρόφωνο, εκείνος ζήτησε από το AP να «κόψει» την απάντηση του αυτή: «Τι αξία θα έχει; Θα το εκτιμούσα αν το πετούσατε... Νομίζω ότι αν θεωρείτε τον εαυτό σας σοβαρό, τότε αυτό δεν θα εμφανιστεί πουθενά» είπε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης