Ρεκόρ πωλήσεων για την Μπιγιονσέ

Ρεκόρ πωλήσεων για την Μπιγιονσέ

Πούλησε 828.778 ψηφιακά αντίτυπα του νέου visual άλμπουμ της μέσα σε τρεις μέρες!

Ρεκόρ πωλήσεων για την Μπιγιονσέ
Μία έκπληξη περίμενε τους θαυμαστές της Beyonce όταν τα ξήμερωματα της Παρασκευής- 13 Δεκεμβρίου - η ποπ σταρ -χωρίς να έχει προηγηθεί καμία προωθητική ενέργεια- ανέβασε το πέμπτο της άλμπουμ στο iTunes. Έτσι επέλεξε να συστήσει στο κοινό τη νέα δουλειά της με τίτλο «Βeyonce» που περιέχει 14 τραγούδια και 17 βίντεο.

Το αποτέλεσμα ήταν να μπλοκάρουν οι σέρβερ του iTunes από τα αιτήματα των θαυμαστών της ποπ σταρ που έσπευσαν να «κατεβάσουν» το νέο της άλμπουμ. Mε αυτή την κίνηση, η Beyonce κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ ψηφιακών πωλήσεων σε μια βδομάδα στις ΗΠΑ και το προσωπικό της ρεκόρ για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας άλμπουμ σε οποιαδήποτε μορφή. Για την ακρίβεια η Apple ανακοίνωσε την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου-δηλαδή τρεις μέρες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ στο διαδίκτυο-ότι είχαν πουληθεί 627.213 άλμπουμ στις ΗΠΑ και συνολικά 823.773 σε όλο τον κόσμο.

Κλείσιμο
Aίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός, ότι στα νέα videos η Beyonce εμφανίζεται ιδιαίτερα sexy και προκλητική. Το νέο προφίλ του «κακού κοριτσιού» που μοιάζει να  υιοθέτησε η 32χρονη ποπ σταρ, προκάλεσε αντιδράσεις. Τα πρώτα αρνητικά σχόλια εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και χαρακτηρίζουν «πρόστυχη» και «σιχαμερή» την Beyonce και «αντιαισθητικό» το νέο της τραγούδι «Βlow». Ειδικά το video clip του συγκεκριμένου τραγουδιού (σ.σ «Blow») -ένα τραγούδι γεμάτο από σεξουαλικά υπονοούμενα- εξόργισε ακτιβιστές και γονείς που έκαναν έκκληση στο iTunes, να αποσύρει το νέο visul άλμπουμ, λόγω του ακατάλληλου περιεχομένου του. Αρνητικά σχολιάστηκε και το γεγονός ότι στο video του τραγουδιού «Blue» εμφανίζεται και η ενός ετών κόρη της Beyonce, Bluel Ivy.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης