Έκθεση φωτογραφίας "Σύγχρονοι Ιάπωνες φωτογράφοι"

Έκθεση φωτογραφίας "Σύγχρονοι Ιάπωνες φωτογράφοι"

Στα πλαίσια της διοργάνωσης της IMAGE+TECH expo & PHOTOVISION 2024 | 5-7 Απριλίου, φιλοξενείται η καλλιτεχνική έκθεση CONTEMPORARY JAPANESE PHOTOGRAPHERS που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της Πρεσβείας της Ιαπωνίας “Πιστοποιημένες Εκδηλώσεις και Δράσεις για το 2024: Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού Ιαπωνίας - Ελλάδας”.

photovision2024
Η έκθεση “CONTEMPORARY JAPANESE PHOTOGRAPHERS” επισφραγίζει την ανάδειξη της Ιαπωνίας ως τιμώμενης χώρας κατά τη φετεινή διοργάνωση. Η Ιαπωνία τιμάται ως κοιτίδα της βιομηχανίας του Imaging, για την συνολική προσφορά της στην εξέλιξη της φωτογραφίας και της εικόνας γενικότερα, εφόσον συγκεντρώνει το σύνολο σχεδόν των εταιριών παραγωγής φωτογραφικών μηχανών και οπτικών συστημάτων ενώ διαθέτει σημαντική επιρροή σε εγκατεστημένη βάση εργοστασίων παράπλευρων τομέων του imaging όπως εκτύπωση, γραφικές τέχνες, medical imaging κλπ.

photovision-haseo


Την έκθεση μπορεί να επισκεφθεί το κοινό στους χώρους του Κλειστού Π. Φαλήρου Tae Kwon Do από την Παρασκευή 5 ως την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 και αποτελεί το κεντρικό σημείο για τον εορτασμό της Ιαπωνίας ως Τιμώμενης Χώρας.

Η αναφορά στους ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΙΑΠΩΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ φιλοδοξεί να συστήσει στο ελληνικό κοινό την οπτική και την αισθητική σημαντικών Ιαπώνων δημιουργών και να προσφέρει αντιπροσωπευτικά φωτογραφικά έργα με ευδιάκριτα στοιχεία τεχνοτροπίας, ύφους και περιεχομένου από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Στην έκθεση μετέχουν έργα των Ιαπώνων φωτογράφων: Τοmohiko Funai, Ηaseo, Τakeshi Kameyama, Kazutoshi Ono, Takahiro Toh.

Αναλυτικές πληροφορίες για την έκθεση στο www.photovision.gr

photovision-takeshi



photovision-tomohiko
Κλείσιμο












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης