Λάκης Λαζόπουλος-Πάνος Βλάχος: Μια κωμωδία μετά μουσικής για καλό σκοπό

Λάκης Λαζόπουλος-Πάνος Βλάχος: Μια κωμωδία μετά μουσικής για καλό σκοπό

Οι δύο ηθοποιοί συμπράττουν επί σκηνής στο «Παλλάς» για να βοηθήσουν το σωματείο «Θυάτειρα» στην προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων

lazopoulos-vlahos__4___1_
Ένας οδηγός λιμουζίνας που εξαιτίας ενός ατυχήματος βρίσκεται στην άκρη ενός γκρεμού, αρχίζει να αναλογίζεται τα πεπραγμένα του, τις αμέτρητες βαλίτσες πολιτικών που έχει μεταφέρει όλα αυτά τα χρόνια και πολλά άλλα. Βαλίτσες που περιείχαν ρούχα, χρήματα, «δώρα»; Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει θεατρικά μετά από καιρό και συμπράττει με τον ταλαντούχο Πάνο Βλάχο στην σκηνή του «Παλλάς» για μια παράσταση στις 14 Φεβρουαρίου, τα έσοδα της οποίας θα πάνε στο φιλανθρωπικό σωματείο «Θυάτειρα».

Το «Ένα μπιμπερό και μια ανθοδέσμη» είναι μια κωμωδία μετά μουσικής στο πρώτο μέρος της οποίας ο Λαζόπουλος ως οδηγός λιμουζίνας έχει ένα ατύχημα και το αμάξι του βρίσκεται στον γκρεμό.

lazopoulos-vlahos__3_
lazopoulos-vlahos__2_


Παίρνοντας το ερέθισμα από το πρόσφατο Qatargate με την Εύα Καϊλή και τις βαλίτσες με τα ευρώ, αρχίζει να προβληματίζεται για τις εκατοντάδες βαλίτσες πολιτικών που έχει μεταφέρει επί χρόνια σε ξενοδοχεία, σπίτια και γραφεία.

Κάποια στιγμή συμπράττει και ο Πάνος Βλάχος μαζί του-επίσης οδηγός λιμουζίνας-στο πρώτο μέρος της βραδιάς που είναι ουσιαστικά μια παράσταση που φέρνει κοντά δύο διαφορετικές γενιές, τις αντιθέσεις τους αλλά και αυτά που τις ενώνουν.

Κλείσιμο
Όταν αυτό ολοκληρωθεί ο νεαρός ηθοποιός με τη μπάντα του, αναλαμβάνει το ρόλο του ερμηνευτή μαζί με την μπάντα του και η κωμωδία παραχωρεί τη θέση της σε ένα live στο οποίο δύο τραγούδια θα ερμηνεύσει ο Λάκης Λαζόπουλος.

lazopoulos-vlahos__1_


Κάπως έτσι δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες που ανήκουν σε άλλες γενιές συναντιούνται και ως συμπρωταγωνιστές σε μια και μοναδική παράσταση προσεγγίζοντας επί σκηνής την επικαιρότητα και τη σχέση των δυο φύλων με όρους αναπάντεχης κωμωδίας.

Ο καθένας μέσα από το δικό του κόσμο επιχειρηματολογεί και μας παρασύρει σ’ ένα σύμπαν γεμάτο παιγνιώδες, σαρκαστικό αλλά και ευθύβολο χιούμορ για να καταλήξουν, παρά τις διαφορές τους, στο σβήσιμο της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσά τους.

Ειδήσεις σήμερα:

F-4E Phantom II: Ποιο είναι το μαχητικό που κατέπεσε στα ανοιχτά της Ανδραβίδας

Έβρος: «Ξέχασα να πω… πέθανε και ένα κοριτσάκι και λέγεται Μαρία» - Η απίστευτη κατάθεση της Μπαϊντά

Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Η διάδοχος του «διαδόχου» με δάφνες στο μόντελινγκ και τα social
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης