Το «The White Lotus» πάει στη Σικελία και είναι συναρπαστικό

Το «The White Lotus» πάει στη Σικελία και είναι συναρπαστικό

Ο δεύτερος κύκλος της καυστικής σάτιρας των 10 βραβείων Emmy είναι εδώ, και μπορείς να την απολαύσεις στο Vodafone TV

lotus1

Sponsored Content

Ο πρώτος κύκλος της σειράς «The White Lotus» της HBO, έβαλε στον τηλεοπτικό χάρτη τη σάτιρα και την κωμωδία μυστηρίου, με έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο. Στο περίφημο White Lotus, το πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Χαβάης, οι επισκέπτες ήταν πολύ πλούσιοι, κυρίως λευκοί, και επεδίωκαν με κάθε τρόπο να είναι το κέντρο του σύμπαντος και της προσοχής όσων εργάζονταν εκεί. Ένας παράδεισος επί της γης, όπου κάθε επιθυμία μπορούσε να εκπληρωθεί, όσο παράξενη και αν ήταν. Μόνο που σύντομα σε αυτό το εξωτικό σκηνικό, τα κοκτέιλς δίπλα στην πισίνα και τα μαθήματα scuba diving έδωσαν τη θέση τους σε πολύπλοκες καταστάσεις έξω από κάθε έλεγχο.

WHITE_LOTUS_3

Κλείσιμο
WHITE_LOTUS_5


Στον δεύτερο κύκλο, η πολυβραβευμένη σειρά «The White Lotus», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μάικ Γουάιτ, μεταφέρεται στη Σικελία και φιλοξενεί ένα λαμπερό καστ ηθοποιών. Σε αυτή τη σεζόν, μια διαφορετική ομάδα παραθεριστών φτάνει με τζετ σε ένα άλλο ακίνητο του White Lotus προκειμένου να εγκατασταθεί προσωρινά ανάμεσα στους κατοίκους του. Όλα είναι όμορφα και ήρεμα αλλά και πάλι όλα εκτροχιάζονται στη διάρκεια μιας εβδομάδας και οι ειδυλλιακές διακοπές μετατρέπονται σε εφιάλτη. Κάτω από τον ήλιο της Ιταλίας, ανάμεσα σε γοητευτικά χωριά, βίλες και άφθονο ποτό, οι ανθρώπινες σχέσεις βγαίνουν στο προσκήνιο.
Η Τζένιφερ Κούλιτζ επιστρέφει στον ρόλο της Τάνια, ενώ στη δεύτερη σεζόν πρωταγωνιστούν οι Μάρεϊ Άμπραχαμ, Μάικλ Ιμπεριόλι, Άνταμ ΝτιΜάρκο, Όμπρεϊ Πλάζα, Γουίλ Σαρπ, Θίο Τζέιμς, Μεχάν Φέιχι.

WHITE_LOTUS_6


Ο 2ος κύκλος είναι διαθέσιμος αποκλειστικά στο Vodafone TV
Και για όποιον θέλει να παρακολουθήσει όλα τα επεισόδια του 1ου κύκλου μπορεί να τα βρει on demand επίσης στο Vodafone TV

White Lotus Season 2 I Vodafone TV


Info
Tο Vodafone TV είναι η μοναδική υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα που διαθέτει πρόσβαση στο περιεχόμενο του Disney+ αλλά και στο αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO σε ένα μέρος.

Τα διαθέσιμα πακέτα της υπηρεσίας μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας με περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, 45+ δημοφιλή διεθνή κανάλια με κλασικές και νέες εκπομπές, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων και καναλιών για όλες τις ηλικίες, αποκλειστικό περιεχόμενο και όλες τις μεγάλες πρεμιέρες της HBΟ και του Disney+, που ανανεώνεται κάθε μήνα!

Μάθετε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης