«Καρυοθραύστης»: Το κλασικό αριστούργημα ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου «Βρετάνια»

«Καρυοθραύστης»: Το κλασικό αριστούργημα ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου «Βρετάνια»

Ένα έργο που μαγεύει τα παιδιά όλου του κόσμου

Karyothrafstis_-_parastasi_jph
Ένας έργο - ύμνος στη φαντασία, που «γεννά» όμορφες εικόνες, σπουδαία συναισθήματα, γλυκές αναμνήσεις και κάνει τα παιδιά να ονειρεύονται, να μάχονται, και να ελπίζουν, ο «Καρυοθραύστης», ανεβαίνει στις 27 Νοεμβρίου στο Θέατρο «Βρετάνια».

Το έργο εκτυλίσσεται την παραμονή των Χριστουγέννων στο σπίτι της μικρής Κλάρας. Όταν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα, τα παιχνίδια ζωντανεύουν και γιορτάζουν τα δικά τους Χριστούγεννα. Ο Καρυοθραύστης – δώρο του θείου των παιδιών - γίνεται ένας όμορφος πρίγκιπας που ταξιδεύει μαζί με την Κλάρα και με τη βοήθεια των παιδιών - θεατών στην ΟΝΕΙΡΟΧΩΡA… Εμπόδιο στο όμορφο ταξίδι τους είναι ο βασιλιάς των ποντικών … και τα ποντικάκια του! Τι θα γίνει όμως όταν ξημερώσουν Χριστούγεννα; Που θα βρεθεί η μικρή Κλάρα και ο Καρυοθραύστης – πρίγκιπας;

Το έργο είναι διαδραστικό, τα παιδιά συμμετέχουν όλα μαζί αλλά και κατά ομάδες.

Τη διασκευή και την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η Τούλα Ζαχαριουδάκη ενώ παίζουν οι ηθοποιοί Παντελής Μαρτίνος, Αντιγόνη Γλυκού, Ελένη Φιλιούση, Κωνσταντίνος Τσιάκος, Κατερίνα Καλουμένου και ο Λευτέρης Μελέτης.

Παραστάσεις θα δίνονται κάθε Κυριακή 11.00 το πρωί και 3 το μεσημέρι και καθημερινά για σχολεία και συλλόγους –με ειδικές τιμές-.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης