Τί «παίζει» σήμερα;

Πολιτιστικές προτάσεις ψυχαγωγίας

Ρωμαικη_Αγορα
Το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης παρουσιάζει στην έκθεση «Deeper than Silence». Τα αρχαία ερείπια που στέκονταν αδειανά αν και επιβλητικά μέσα στη σιωπή των ημερών της καραντίνας, θα υποδεχτούν εκ νέου το κοινό για να αφουγκραστεί τη σιωπή και να στοχαστεί γύρω από έννοιες όπως η παύση και η αναμον. Ρωμαϊκή Αγορά, από 18.00 έως 20.00.

«Πλάθοντας τον Προμηθέα»: Ένα πρωτότυπο δρώμενο, από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, για τον «πλάστη του ανθρωπίνου γένους», τον Τιτάνα Προμηθέα, με αφήγηση, μουσική και θεατρική δράση. Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, στις 21.00.

Τα «Σπουδαία Ερείπια», η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου που βασίζεται σε ς αφηγήσεις ξένων ταξιδιωτών και περιηγητών στην Τουρκοκρατούμενη Ελλάδα, στην προεπαναστατική Ελλάδα αλλά και στο νεότευκτο ελληνικό κράτος, παρουσιάζεται στον Πειραιά. Αρχαιολογικός χώρος Ηετιώνειας Πύλης Πειραιά, στις 19.00.

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει την«Μήδεια» του Ευριπίδη, σε διασκευή – σκηνοθεσία Ελένης Ζιάνα, σε μία διασκευή της αρχαίας τραγωδίας με τέσσερις ηθοποιούς. Αίθριο Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, στις 21.00.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης